Gefeliciteerd en veel plezier! Wij gaan vanmiddag naar Pizzahut.Ivm ramadan eten we eerder,om 18:00(13u in NL)is er een ware stormloop op de restaurants.
hahahah chillin dat kan ik me voorstellen hahahah, wij doen vandaag een dagje niet mee, aangezien mijn familie om 19 uur wilde gaan ipv 20 dan hadden we het wel ff kunnen rekken
aardappels, hamburgers, broccoli. Zie er nu al met frisse tegenzin tegenop.... Maar we moeten toch gezond blijven hé zo tijdens de zwangerschap.
Vandaag denk ik bladerdeeghapjes, een soepje en dat zal wel genoeg zijn. Daarbij een dadel om het vasten te verbreken, en lekker drinken! Taksi, wickey, cola, melk, chocolade melk. Wat precies ben ik nog niet uit haha.
Maak je die bladerdeeghapjes zelf ? Heb je toevallig een recept? Ik ben gek op buitenlands eten.....hmmmmmm Ook die honingkoekjes. Ais ik die zelf kon maken woog ik nu zeker 200 kilo denk ik.
Lekkere maaltijdsalade. Rucolasla, salamiworst, fusilini, rode paprika, gele paprika, cherrytomaatjes, fetablokjes, balsamicoazijn, olijfolie... oh, ik ben de olijven vergeten! Nou ja, het was toch lekker
Haha lekker he! Ik ben trouwens gewoon Nederlandse hoor, en maak mijn bladerdeeghapjes op een niet bijzondere manier vind ik zelf. Wat ik persoonlijk doe is: Een dubbele kipfilet in stukjes snijden en deze bakken met kipkruiden of Marokkaanse kruiden (ras al hanout heet dit, die kun je kopen in de meeste Marokkaanse slagerijen, is een soort mix van allemaal soorten kruiden erg lekker!). Groente in dezelfde pan meebakken, denk aan stukjes wortel, broccoli, ui, prei etc. Als dit allemaal gaar is, maal ik het door mekaar. En vervolgens vul ik het bladerdeeg. Niet bijzonder dus! Vervolgens uiteraard afbakken in de oven. Deze zijn ook erg lekker, kaasslakken heet dit: 1 pakje bladerdeeg 1 zak geraspte kaas Oregano Verwarm je oven voor op 180-200C. Leg een plak op het werkblad en bestrooi het met kaas, leg er een 2e plak op en bestrooi die ook met kaas, rol het op tot een ronde staaf. Snij er plakken van 2 cm en leg die plakken plat neer op de bakplaat. Werk zo alles af. Bestrooi ze met oregano (voor de smaak en kleur). En bak ze vervolgens goud-bruin. Welke honingkoekjes bedoel je precies? Chebekia? (mods dit is de naam van een koekje)
@Umm Abdurrahman; ooooo ik dacht het even door je profielnaam! Wat heerlijk die bladerdeeghapjes. Bedankt ik ga ze morgen maken en tegen mijn vriend zeggen dat ik het zelf heb bedacht....haha En jaaaaaa, dat zijn die koekjes! Wat goed dat je ze gevonden hebt, thanks Iiefs Luna