Hier bami gemaakt, kipnuggets zelf gemaakt en loempia's gevult met kip en groente gemaakt. Was lekker. @ tir Hmmm heerlijk die rijst!
Alleen niet goed gevallen helaas. Na het eten had ik gelijk diarree en gisteravond, vannacht en nu nog steeds een beetje misselijk. Maar het is alweer iets gezakt.
@ umm Abdurrahman wat jij allemaal hebt klaargemaakt klinkt ook heerlijk hihi, alleen jammer dat ik helemaal niets! kan eten ja af en toe wel een stukje chocola of een ijsje (znder hoorn verder blijft er niets in zitten) Ik heb nog rijst van gisteren over en maak darbij kofte (gehaktballetjes) en zelfgemaakte patat met sla en turks brood erbij ow ja en vooraf een soepje ik denk linzensoep
aan alle turkse dames.... klinkt allemaal zoooo lekker wat jullie eten. staan jullie niet superlang in de keuken ieder dag??? pfff petje af! wij eten ( jammer genoeg wel apart want man is wat later vanavond) lekker zuurkool met natuurlijk worst!
gemarineerd ribkoteletje(al ben ik benieuwd hoe noël het gaat vinden ) Aardappels en ertjes en worteltjes voor de mannen en voor mij rode kool met appel.
Wat vervelend! Denk je dat het aan het eten lag dan? Er gaat volgens mij ook iets rond hoor... Zou niet verwonderlijk zijn met dit weer natuurlijk. Hoop dat het snel helemaal verdwenen is!!! Voor vanavond nog geen idee. Moeten eigenlijk nog boodschappen doen. Misschien kom ik hier nog wat tegen
Ik bedenk me net, ik eet ook 1x per week met mijn mams samen... Die vindt spinazie wel lekker. Hubbie is dan aan het werk Wil je mij het recept pb-en? Ik ben wel nieuwsgierig geworden...
Ik ga vanavond weer loempia's maken. Vooraf een soepje, ik denk Marokkaanse soep of Turkse linzensoep, ben er nog niet helemaal overuit. En als 'hoofdgerecht' wil ik eigenlijk hawairijst maken. Ik maak meteen wat meer, van de loempia's en soep dan kan ik het invriezen.
Kun je niet tijdelijk bij ons intrekken? haha De bladerdeegbroodjes waren erg lekker en goed gelukt. Ik eet vanavond alleen. Weet nog even niet wat ik kan maken.
Indiaase curry..... Bloemkool, aardappelen en erwten stomen (beetgaar), vervolgens Patak's Original Mild Curry (currypasta) met kookroom toevoegen en tenslotte verse koriander erbij!