Ik heb vanmiddag met mijn dochter cakejes gebakken, de meesten waren goed gaar, nu heb ik er net eentje op en die was nog een beetje papperig onderin, kan dit kwaad voor de baby?
neej hoor; je mag ook gewoon zacht gekookte ei eten; je hebt alleen natuurlijk met zachtgekookte eieren/rauw ei etc zelf het risico op salmonella; maar dat kan GEEN kwaad voor je baby!
Ik heb gisterenavond toevallig in de wij jonge ouders gelezen dat je juist geen rauwe ei mag eten. Weet alleen niet waarom dat was, zal straks nog even lezen.
Ik lees net dat het niet kwaad kan voor je ongeboren kindje maar omdat je lichaam want minder sterk is heb je meer kans om die bacterie om te lopen en er goed ziek van te worden.
Bedankt voor jullie reacties, ik ben weer wat gerustgesteldt. De cakejes hebben wel ruim een uur in de oven gestaan, dus ik hoop dat dat voldoende was, was ook de eerste keer dat ik ze maakte. De volgende keer nog maar ietsjes langer
Ik denk dan dat de kans heel klein is dat je een bacterie hebt opgelopen. De cake heef er toch lang in gezeten