wat is de gewoonte?

Discussie in 'De lounge' gestart door mamasince2010, 22 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. mamasince2010

  mamasince2010 Fanatiek lid

  14 mrt 2011
  1.026
  0
  0
  brabantse land
  ben bezig met de gastenlijst voor de bruiloft voor volgend jaar.

  nu vroeg ik me af,wat is gewoonte een beetje met uitnodigen van collega's? Nodig je alleen de naaste collega's uit of ook de managers? ( daar heb ik overigens wel redelijk veel contact mee)
  Werk op een kdv en vind het best lastig....

  iemand ervaringen?
   
 2. CherryAyden

  CherryAyden Niet meer actief

  ik denk je naaste collega's en verder alle anderen met wie je contact (regelmatig) hebt. Maar dan wel alleen voor het feest en de receptie niet voor de plechtigheid.
   
 3. san84

  san84 Fanatiek lid

  5 nov 2009
  1.222
  0
  0
  NULL
  NULL
  hoi ,

  wij hebben alleen onze naaste collega's uitgenodigd en de baas van mijn vriend niet omdat dat een kwal van een kerel is . maar je moet doen wat jou het beste lijkt want het is jullie dag .

  mijn baas komt wel maar dat is weer een vroegere vriend van mijn vriend .

  hoop dat je er wat aan hebt groetjes san84
   
 4. mamasince2010

  mamasince2010 Fanatiek lid

  14 mrt 2011
  1.026
  0
  0
  brabantse land
  het gaat indd ook om het feest.
  al zullen ze met de kinderen wel naar het gemeente huis komen na afloop.
   
 5. Athina

  Athina VIP lid

  31 okt 2007
  23.145
  2.954
  113
  zwemjuf
  zuid-holland
  hier zijn de collega's op de receptie geweest en een paar zijn naar de plechtigheid in het gemeentehuis geweest (daar mag in principe iedereen naar toe tenslotte - mits het groot genoeg is).

  In jullie situatie zou ik de managers denk ik ook uitnodigen- als je daar gewoon een goed contact mee hebt?
   
 6. NooNoo

  NooNoo VIP lid

  18 jul 2010
  5.422
  1
  0
  Wij hebben de collega's gedaan en de leidinggevenden met wie we veel te maken hebben. Was gelukkig heel duidelijk en er hoefden geen stiefkinderen gemaakt te worden.
   
 7. Kabouter Klus

  Kabouter Klus Fanatiek lid

  6 nov 2006
  2.657
  0
  0
  Noord-Brabant
  Ik kan hier eigenlijk maar 1 ding op antwoorden, en dat geldt niet alleen voor deze vraag maar voor alle bruiloft-gerelateerde vraagstukken:

  Wat jij wil!

  Hou in gedachten dat het jullie dag is, als het goed is jullie mooiste, en die beleef je maar 1 keer. Doe alles dus zoals jullie het WILLEN, en niet zoals je denkt dat het zou moeten, of zoals anderen het zouden verwachten. Je kunt het toch nooit iedereen naar de zin maken...
   
 8. GewoonLinda

  GewoonLinda Fanatiek lid

  4 jan 2011
  2.938
  58
  48
  Ik werk ook op een kinderdagverblijf en ik nodig alle collega's en mijn vestigingsmanager uit.
   
 9. Mayon

  Mayon Niet meer actief

  Hangt ook van het aantal af. Ik had er 6 en manlief wel 50.. Er hangt een kaartje op het prikbord als er iemand trouwt maar in principe komt niet iedereen. Die elkaar goed kennen. Ik dacht een stuk of 20.
   
 10. tulip

  tulip Niet meer actief

  ik werk ook op een kdv. Wij trouwen klein, met alleen naaste familie, maar anders had ik ook een kinderreceptie gegeven, daar zijn dan alle kindjes welkom met hun ouders.
  Vond ik nog leuk om even te melden.

  Verder zou ik de mensen doen waar je veel contact mee heb. Mijn leidinggevende had ik wel gedaan, omdat wij een kleine locatie zijn en ik dus veel contact met haar heb.
   
 11. MamaMarije

  MamaMarije Niet meer actief

  Tis inderdaad maar net wat jij wilt...

  Op het werk van mijn man hebben we zijn afdeling als geheel uitgenodigd en een aantal andere naaste collega's persoonlijk. Uiteindelijk kwamen de persoonlijk genodigden allemaal en van de afdeling een 'afvaardiging' zeg maar.

  Bij mijn werk had ik alleen mijn naaste collega's uitgenodigd, daarvan kwam ook een afvaardiging, dus lang niet de hele club!
   
 12. mamasince2010

  mamasince2010 Fanatiek lid

  14 mrt 2011
  1.026
  0
  0
  brabantse land
  ik heb gelukkig nog een heel jaar om hier over na te denken.

  maar ik kan in ieder geval vooruit met jullie ideeen...

  meer tips altijd welkom!!!!
   
 13. Antares

  Antares VIP lid

  17 nov 2008
  19.894
  3
  38
  hmmz...ik heb mijn collega's niet uitgenodigd..heeft me wel wat schuine blikken opgeleverd...maar ik wist ook niet wie te kiezen...groot team en eromheen veel mensen. Als ik iedereen zou doen zou dat op 80 man komen...natuurlijk komt niet iedereen, maar geteld op andere mensen hun bruiloften zo toch wel 50 stuks....en ik had daar geen geld voor.

  Mijn man zei dat hij geen nee kon zeggen, en daar zijn zijn directe collega's gekomen. Dus zijn manager en daar de manager van ook, en de mensen waar hij dagen mee werkte....
   
 14. schaapie123

  schaapie123 Niet meer actief

  ik heb geen collega`s , maar mijn vriend wel een aantal, maar hij heeft er maar 1 uitgenodigd, alleen de gene waarmee hij altijd samen werkt.(ook wij hebben een kleine bruiloft max 32 mensen incl kids)
   
 15. siepie

  siepie Fanatiek lid

  28 apr 2010
  3.424
  3
  38
  Ook ik werk op een kdv en toen wij gingen trouwen had ik een paar collega's de hele dag uitgenodigd, dit zijn ook vriendinnen van mij.
  Mijn groep kwam naar het gemeentehuis.
  In de gezamenlijke ruimte had ik het kaartje opgehangen met de uitnodiging voor de receptie, voor diegene die het leuk vond die was welkom, zo niet, ook goed.
  Ook mijn locatiemanager was er, diegene boven haar niet maar daar is ook niet heel veel contact mee.

  Mijn man had ook een kaartje opgehangen op zijn werk en daar kwamen er ook een paar van maar alleen diegene die het leuk vonden.
  En diezelfde mensen waren ook naar de kerkdienst gekomen.

  Succes met je lijst, ik vond het erg moeilijk toen!
   
 16. MvS

  MvS VIP lid

  19 okt 2008
  5.563
  1
  36
  Toen wij trouwden zijn van mijn werk alle collega's (wel 3) uitgenodigd, incl. partners (want die kende ik ook allemaal). Zijn uiteindelijk niet geweest vanwege vakanties en geboortes enzo, maar ik had ze wel uitgenodigd. De baas/eigenaar van het bedrijf had ik niet uitgenodigd omdat ik die amper zag of sprak en dus niet zoveel mee had.
  Mijn man had alleen zijn directe collega's incl. partners (ook die kenden we allemaal) uitgenodigd voor het feest. Voor de overige collega's had hij alleen de kaart opgehangen met info over het trouwen zelf (waar & wanneer), omdat dat een flinke club was -ong. 35 man- die zich altijd misdraagt op feestjes en ook nog wel het type mensen is dat ongevraagd ook allemaal hun partner ineens meeneemt. Zaten we niet zo op te wachten ;)
   
 17. yenolah

  yenolah Fanatiek lid

  12 dec 2008
  4.038
  83
  48
  Vrouw
  fysiotherapeut
  Caldas da Rainha
  Helemaal mee eens.
  Wij hebben ook alleen maar ouders en broer/zus en aanhang en omas uitgenodigd. Niet eens ooms en tantes. We wilden het heel klein en dat lukt gewoon niet met een grote familie (waar je de helft nooit van ziet).
   
 18. Skye

  Skye Niet meer actief

  Ik denk dat je helemaal niet moet kijken naar wat "normaal" is, maar naar wat jij wilt. Als jij wilt dat die personen er heel de dag bij zijn of juist alleen op het feest of misschien wel helemaal niet, dan vraag je ze wel of juist niet! Dat moet jij zelf beslissen en dat moet niet besloten worden door een verplichting ofzo!
   
 19. petrabr

  petrabr VIP lid

  6 okt 2007
  8.000
  0
  0
  zuid holland
  wij nodigen de directe collega's uit

  ik werk zelf met mensen met een verstandelijke beperking en die zullen tevens daggast zijn. die zijn al weken aan het overleggen wat ze aan gaan doen
   

Deel Deze Pagina