Met afstand: pistache mmmmmm. Ik neem hem altijd in combinatie met aardbei. Van Ben & Jerry's vind ik de cookie dough errug lekker.
Ik neem nooit schepijs, maar een oubliehoorn softijs met chocoladedip (niet van die bolletjes, maar echt die saus die hard wordt ).
Hier hebben we een ijssalon die zelf ijs maken. Die hebben de smaak bloedsinaasappel. Die is lekker joh! Maar pistache en chocola ook mmmmmm
Ohhhhhhhh heerlijk schepijs, we hebben hier in het stadje 2 ijssalons waarvan 1 echte italiaanse schepijs mmmmm. Als we daar ijs gaan halen, neem ik altijd een hoorntje met chocolade en pistache
Straciatella Maar ik vind heel veel smaken lekker en neem bij de ijssalon hier eigenlijk altijd straciatella, banaan en chocola of straciatella, banaan en bosbes!
ehm eigenlijk vind ik alle smaken wel lekker, maar favoriet bij de ijssalon hier om de hoek zijn de yoghurt fruit smaken, strawberry cheesecake en limoncello. In Italiega ik eigenlijk altijd voor chocolade, tiramisu of straciatella van de australian vind ik die choc mint ook errug lekker
mijn smaak is een beetje aan het veranderen waardoor ik vaak twee verschillende kanten uit neig. vroeger was het iets met choco, koffie of caramel erin verwerkt maar ik houd steeds meer van yoghurtijs, vruchtensmaken e.d. (beetje frisser dus) Niets zo veranderlijk als een mens hihii
Als we thuis een bak met ijs hebben is het vrijwel altijd vanille en een vruchtensmaak. Als ik los een schepijsje koop is het eigenlijk altijd pistache en vanille of boerenjongens, een softijsje is gemengd vanille/bosvruchten en tegenwoordig is het ook af en toe de McFlurry Magnum White. Héérlijk.