Wie heeft goede tips om een wrap zo strak mogelijk op te rollen?? Als hapje bedoeld, dus snijd ze in stukjes.
ik rol gewoon en dan steek ik er een prikkertje in zodat het blijft zitten. Daarna snijd ik hem in stukjes, tussen 2 prikkertjes snijden en je hebt prachtige wraps.
niet te koud, even kort in de magnetron warmen voor je de vulling erin doet. Het beste is het om ze een dag tevoren te maken en dan strak en ongesneden in verhoudfolie in de koelkast te bewaren, dan houden ze beter de vorm
met platic folie. je rolt ze gewoon in huishoudfolie en dan pak je de plasikjes bij de einden vast en dan tol je zo een paar keer over je aanrecht. dan komen ze er strak in te zitten en dan laat je ze een paar uur in de koeling liggen
Wat al is gezegd, met plastic folie en dan even in de koelkast leggen. Daarna snijden en eventueel vastzetten met prikkertjes.
o plastic folie is een goeie idd en dan dus in de koelkast. Tis voor een kleuterklas, dus wilde het eigenlijk zonder prikkertjes doen.