Voor dinsdag a.s moet ik een indische rijstafel maken. hier komen in: Rendang vlees Sate garnalen in knoflook marinade Bami Sajoer boontjes gemarineerde eitjes Nu was mijn vraag kan ik dit vandaag al maken en tot dinsdag in de koelkast bewaren? heb morgen namelijk niet zo veel tijd om alles te maken
Zou de rendang wel eerder maken, maar dan liever morgen. Dat is wel lekkerder als je het eerder maakt.
Ik zou de rendang maandag maken, dan kunnen de kruiden intrekken. De boemboe voor de sambalboontjes zou ik ook maandag maken. Verder de sate ook maandag. Indisch eten is de dag erna lekkerder dan de dag zelf, maar niet 2 dagen. Bami zou ik vers maken (en wel bakken, niet alleen koken )
de rendang vooraf en de boemboe voor de rest ook. dan hoef je alleen nog af te koken. ik doe zelf met etentjes rendang invriezen dat gaat ook prima en maak ik het bv een week vooraf al.
Vers. Zeker de eieren toevallig gisteren gemarineerde eitjes op van een dag oud. Het was werkelijk niet te eten