indisch eten

Discussie in 'De lounge' gestart door fluitketel, 25 jun 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. fluitketel

    fluitketel Niet meer actief

    Voor dinsdag a.s moet ik een indische rijstafel maken.
    hier komen in:

    Rendang vlees
    Sate
    garnalen in knoflook marinade
    Bami
    Sajoer boontjes
    gemarineerde eitjes

    Nu was mijn vraag kan ik dit vandaag al maken en tot dinsdag in de koelkast bewaren? heb morgen namelijk niet zo veel tijd om alles te maken
     
  2. HooyoShimbir

    HooyoShimbir Fanatiek lid

    20 aug 2009
    4.390
    1.667
    113
    Vrouw
    Randstad
    Op de rendang na vind ik de rest alleen lekker vers.
     
  3. fafa

    fafa Niet meer actief

    Zelf eet ik best iets van 2 dagen oud. Maar gasten zou ik het nooit voorzetten.
     
  4. nazli21

    nazli21 VIP lid

    28 jul 2006
    7.052
    9
    38
    fulltime mama
    ik zou het niet doen
     
  5. Rataplan

    Rataplan Fanatiek lid

    25 apr 2015
    1.534
    107
    63
    1 dag van te voren vind ik de max.
     
  6. Do1981

    Do1981 VIP lid

    9 dec 2016
    5.483
    3.341
    113
    Zou de rendang wel eerder maken, maar dan liever morgen. Dat is wel lekkerder als je het eerder maakt.
     
  7. Caithy

    Caithy Fanatiek lid

    8 feb 2013
    3.713
    1.060
    113
    Ik zou de rendang maandag maken, dan kunnen de kruiden intrekken.
    De boemboe voor de sambalboontjes zou ik ook maandag maken.
    Verder de sate ook maandag.
    Indisch eten is de dag erna lekkerder dan de dag zelf, maar niet 2 dagen.

    Bami zou ik vers maken (en wel bakken, niet alleen koken ;) )
     
  8. Sophy

    Sophy VIP lid

    28 aug 2011
    5.876
    2.875
    113
    Noord-Holland
    de rendang vooraf en de boemboe voor de rest ook. dan hoef je alleen nog af te koken.
    ik doe zelf met etentjes rendang invriezen dat gaat ook prima en maak ik het bv een week vooraf al.
     
  9. zonnestraal21

    zonnestraal21 Niet meer actief

    Vers. Zeker de eieren toevallig gisteren gemarineerde eitjes op van een dag oud. Het was werkelijk niet te eten
     

Deel Deze Pagina