het enigste wat ik kan verzinnen is ....... spruiten en postelein! maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dat ook al 25 jaar niet meer gegeten heb heb er een trauma van (moest het van huis uit eten ) en sinds ik op mezelf woon heb ook nooit meer de behoefte gehad om het te proberen ondanks dat ze tegenwoordig wat meer variaties (sausjes) hebben met deze groenten..... orgaanvlees eet ik ook niet (vind het een beetje droog) lever, niertjes e.d. sta wel altijd open om iets te proberen maar HAGGISH (national scottish recipe) smaakt echt nergens naar ale: verder eet ik alles maar heb nog nooit slakken geprobeerd en eerlijk gezegd sta ik daar ook niet om te springen ben wel nieuwsgierig hoe oesters smaken maar koop ze ook niet zo gauw omdat manlief niet van vis/schelpdieren houd.
Ik eet geen vlees, weet niet eens meer hoe het smaakt hahha dus of ik het lekker vind of niet kan ik geen oordeel over geven... Maar waar ik echt neigingen van krijg is van paprika....BRRRRRRRRRRRRRR
jeetje.... paprika is een groente waar ontzettend veel smaak (pittigheid) aan zit, een geweldige smaakmaker. wat doe je dan om lekker te eten? ben geen vegie, een leven zonder vlees kan ik me niet voorstellen maar als ik moet nadenken over groenten, kan ik me niks voorstellen wat een lekker lappie vlees kan vervangen
Met stip op 1: orgaanvlees :sick: Ook mosselen en oesters eet ik niet. Ik heb één keer een mossel geproefd, en dat was genoeg voor de rest van mijn leven. Verder eet ik eigenlijk alles. Zelfs spruitjes als het moet, al ben ik daar niet bepaald dol op.
Bleekselderij Tuinbonen Mosselen :sick: (andere slijmdingen,slakken oesters e.d probeer ik niet eens) Lever(worst) Ander Orgaan vlees / Bloedworst / Tong e.d.. Zoute haring Gemberkoek
Wat grappig hoeveel mensen toch voor dezelfde dingen gaan. @nienke70; ik heb een tijdje geleden spruitjes gemaakt (voor het eerst in mijn leven) met een kerrieroomsaus (gemaakt met sojamelk) en het was toch lekkkeerrrrrrrrrrrrrr! Leuk ook dat ik een paar keer gember voorbij heb zien komen. Dat vind ik juist weer heerlijk! Een boterham met gemberjam.... jammie jammie!
-lever -tartaar-american filet -sushi(behalve de zeewier met rijst en komkommer) -leverpastei,leverworst die dikke ieeuww. -paardenrookvlees?(eigenlijk geen 1 rook vlees) vleess met vet randjuh bahh
Ligt er maar helemaal aan hoe dingen zijn klaar gemaakt. Ik lust nml wortels, ui en aardappel puree. Maar samen gemaakt tot wortelstamppot nee BLEGH! (en dan ben ik toch gek op stamppotten!) En ik lust asperges zo niet, maar asperges soep weer wel. Ook witlof heb ik nooit gelust...tot ik het een keer at met kaas en ham...MJAMMIE! Kan eigenlijk niks opnoemen wat ik niet lust... of in de eene of in de andere vorm. Helaas is mn man niet zo makkelijk en mn kinderen ook niet al eten ze erg veel (ook al zitten er champignons in ofzo). Kan je nagaan hoe het is als je het wel lust maar er erg allergisch voor bent zoals mn man. En ik vind paprika juist zo enorm lekker (en t zit Ooooooveral in...word gek van etiketjes lezen met boodschappen doen)
Wat ik niet eet: vlees Wat ik echt NIET lust: balkenbrij,zult,bloedworst ander orgaan gedoe,kaas vooral feta en schimmelkaas niet brrr en kaas op brood. Oh ja en heel veel vis niet,haring jeg. Olijven vind ik heerlijk!
Ik lust geen pasta-gerechten...ga ik echt van kokken, zelfs als ik macaroni ofzo maak moet ik niet boven de pan gaan hangen want als ik die lucht ruik ga ik echt over me nek.