Leverworst/ pathe mag je in princiepe ook gewoon eten hoor, alleen een kleine hoeveelheid per dag. Ik meen zo'n 15 a 20 gram. Ik eet zo af en toe lekker een toastje of een boterham met pathe of smeerworst hoor Verder mis ik eigenlijk niet zoveel, houdt niet zo van rauw vlees en lust ook geen koffie en alcohol, dus ik heb er totaal geen moeite mee
Hmmm... Nou, wat ik vooral mis is het moeten nadenken elke keer als je de menukaart voor je ziet. Ik hou enorm van lekker buiten de deur lunchen en dan met name broodje carpaccio, rosbief, gerookte zalm.. Het is af en toe echt zoeken wat je wel mag eten En dineren is ook lastig, ik kon laatst alleen het vegetarische hoofdgerecht van de kaart nemen. Rauwe ham, ook zo lekker! Of een stukje salami bij de "borrel" (bitter lemon in dit geval)... Het bourgondische leven moet even 9 maanden rusten... Zo, klaar met zeuren! 't is voor een goed doel haha.
De luxe rauwe dingen zoals zalm, carpaccio en vooral tartaar. Normaal eet ik het zelden, maar af en toe heb ik er nu erge zin in. Maar het niet mogen snoepen van cakebeslag is mss nog wel het ergste
Ik heb al die tijd geroepen dat ik een carpaccio in enorme hoeveelheden wil. Maar sinds deze week geswitcht ik wil een broodje tartaar met ui en ei plus mini dingetje mayo. Hmmmmm en dan rauwe tartaar hoor. Zalm heb ik nog wel een paar keer gegeten van visboer de gerookte bedoel ik. Vind het lijstje wat je niet " mag" ook met het jaar groter worden of ligt dat aan mij.
Filet american!!! Oja en carpaccio!!!! Maar ook het simpele iets om gewoon weer normale porties te kunnen eten. Ik eet echt muizenporties
Mijn man is echt een pestkop... Als ik weer eens zucht dat ik een broodje filet wil dan gaat hij dat halen omdat hij er ook zin in heeft en lekker voor mijn neus op zitten eten...tsssss Ik eindig dan kwijlend bij zijn bord meesnuifend grrrrrrr Heeft totaal geen medelijden met mij
En dan zeggen ze: je merkt vanzelf wat je lichaam nodig heeft want daar heb je trek in. Nou ja in mijn geval betekent dat dus rauwe ham, filet american, carpaccio en alles wat maar enigzins op rauw vlees lijkt Het is voor een goed doel maar nu ik het niet mag lijk ik er wel heel erge trek in te hebben.
Mijn man weet al dat hij zsm na de bevalling een broodje gerookte zalm moet gaat halen Liefst bij de hema vandaan, daar gingen we vaak even lunchen als we uit t ziekenhuis kwamen. En wat ik heel heel erg mis: de gardes aflikken van het cakebeslag Oh wat is dat een verleiding en wat zonde om de gardes en de kom zo af te wassen met dat lekkere beslag er nog in
Je hebt gelijk!!! Stond pas nog een cake te maken...je moet ook echt opletten want je zou zonder nadenken uit gewoonte gewoon een vinger met het beslag in je mond stoppen. Normaal geef ik de gardes aan mijn man en ik krijg de bedlagkom maar mannetje was er niet... Mijn moeder wel dus die heeft de zware taak maar op zich genomen...
Broodje gerookte zalm met roomkaas, rucola enzovoort!! Oh, en nu ik hele dagen kotsmisselijk ben smaakt al het eten niet.. Terwijl ik daar zo van kan genieten.. Hopelijk gaat dat gauw weer over!
Ik miste filet americain en gerookte zalm enorm, maar sinds de bevalling smaakt het me eigenlijk helemaal niet zo goed. Wat ik wel ineens heel veel eet is (smeer)leverworst, jammie!
Ik mis het glaasje wijn samen met mn mannetje... En ik wil ook weer gewoon chips (bugles) en tijgernootjes kunnen eten zonder misselijk te worden van de nasmaak. Ik vind ze behoorlijk gekruid en word misselijk van mn eigen lucht. En carpaccio uit een restaurant dat is zooo lekker dus t word snel een keer uit eten na de bevalling. Verder ga ik ook missen dat ik nu alles kan eten zonder aan te komen en dat zal straks niet meer zo wezen ben ik bang.