Voor het hard worden van de chocolade heb ik dit filmpje gebruikt . Maar daarvoor heb je wel de juiste chocolade nodig. Voor de schuimpjes: Ik heb de suiker vervangen met witte basterdsuiker. De fijne suiker die ik heb liggen lost niet goed genoeg op.
Er lag weer rabarber bij de groenteboer en dan maak ik sowieso altijd een rabarber-aardbei crumble taart (van Ottolenghi). Die is zo simpel en echt heerlijk. Dus die heb ik gisteren gemaakt en vandaag nog genoten van een stukje met wat slagroom (bijna gezond, aangezien ik vergeten was suiker in de siffon erbij te doen...) en een heerlijke mocchaccino
In de oven zitten nu hete pepers, tomaten, ui en knoflook voor de slata mechouia die we straks gaan eten
Oeh, heerlijk triple chocolate chip cookies. Hier staat het recept (uit 1 van de boeken van Levine van Doorne): https://www.carolabaktzoethoudertjes.nl/2020/01/kaneelbroodjes-van-levine-van-doorne/
Geprobeerd maar finaal mislukt ik denk dat ik ze een keer savonds maak als zoon op bed ligt. Die had geen geduld en had ze uit de oven gehaald. Ach hij vond ze alsnog lekker. Waren net marsmellows volgens hem
De eerste keer heb ik het gepresteerd om ze van binnen te verbranden zonder dat ze dat van buiten waren Ze hebben de nacht indd wel nodig.
Heb vandaag dit gemaakt; https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1194758/koolhydraatarme-ovenschotel-met-kip-en-gegrilde-groente Geen foto helaas, maar smaakte goed!