@Adje de grillworst is net uit de oven! Nu nog weten hoe je een foto upload Met attachments of upload bestand? Hij ruikt heerlijk. Poes is het er niet mee eens dat hij niet in de buurt mag komen
Op welke website kijk je dan? Ik heb hem hier vandaan: https://www.bouwhuis.com/ Weet zijn en aantal niet op voorraad, maar ook modellen die wel op voorraad zijn. En je kan altijd een melding instellen als zeer wel weer voorradig zijn.
Ja daar kijk ik ook met regelmaat. Ik wil graag deze en die komt maar niet . Maar zal eens zo'n melding instellen ja, dat is misschien wel handig. https://www.bouwhuis.com/nordic-ware-heritage-tulband-bakvorm
Oh ja, die is echt prachtig! Ik heb nu bewust en iets gladder model genomen om hem ook voor andere toepassingen beter te kunnen gebruiken. Bv monkeybread oid. Maar eigenlijk wil ik deze ook nog, want die is wel echt nog toffer.
Heerlijke maaltijd! Ik heb het alleen nog maar voor snack gemaakt en een keer bij dekaaasfondue gebruikt, maar bij een maaltijd is echt een goed idee!
Hij smaakt goed! We hebben de kruiden aan de buitenkant gedaan wat ze aanraden maar die vonden we wat te zoet dus de volgende keer doen we jou rug aan de buitenkant. Het was echt leuk om te doen! Gelukkig was de worstentrechter op tijd binnen. We hadden 1 "darm" gebruikt om er 2 te maken. Halverwege knopen en dan iets verder weer knopen. Zo kon je hem dubbelvouwen. Er was nog een klein beetje gehakt over en daar hebben we een paar mini gehaktballetjes van gemaakt voor op brood.
Ja, is toch wel een soort van ‘satisfying’ om iets zelf te maken wat je in 10 tellen ook in de winkel kan kopen. Ik maak ook meestal kleinere worsten dan zo’n hele darm, anders past het niet meer in mijn sous vide bad. Met een gewone pan zou dat helemaal een probleem worden
Nee hoor, ik gebruik producten van funcakes en door de topping doe ik dan gemalen bueno, oreo of bijv een paar lepels speculoos of nutella etc. Je kan er zoveel mee variëren.