Hoe houd je taugé vers?

Discussie in 'De lounge' gestart door Ytest, 22 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ytest

    Ytest VIP lid

    11 mei 2012
    13.444
    9
    38
    Vraag zegt t al, dag van de aankoop heerlijk vers, Maarja verpakking is dan open, zakje erom, volgende dag is het snot, in de krant, volgende dag snot, invriezen, volgende dag snot..


    Hoe blijft dat lekker vers en crispy? :)
     
  2. Ytest

    Ytest VIP lid

    11 mei 2012
    13.444
    9
    38
    Is t gewoon niet vers te houden? :p
     
  3. Pluisjee

    Pluisjee Fanatiek lid

    15 mrt 2012
    4.592
    20
    38
    Vrouw
    Noord Holland
    Ik heb geen idee eigenlijk mop lees mee zit met het zelfde probleem...!!
     
  4. Pelikaantje

    Pelikaantje Bekend lid

    22 okt 2008
    917
    2
    18
    Utrecht
    Ik maak het eigenlijk altijd dezelfde dag op ;).

    Anders wordt het inderdaad smurrie
     
  5. Ytest

    Ytest VIP lid

    11 mei 2012
    13.444
    9
    38
    Moet toch een maniertje zijn ;)
     
  6. Lola86

    Lola86 Fanatiek lid

    12 jan 2010
    1.660
    0
    0
    In een bekje met koud water doen werkt vast.
     
  7. Ytest

    Ytest VIP lid

    11 mei 2012
    13.444
    9
    38
    Aha ga ik dat de volgende keer proberen, bedankt!

    Ps. wel een bakje, in m'n bekje, kan ik het beter ook kauwen en doorslikken :D
     
  8. Lola86

    Lola86 Fanatiek lid

    12 jan 2010
    1.660
    0
    0
    Ipad he ;) zie onderschrift.
    Maar in water gaat vast goed. Deden we op het werk okk ket gesneden sla.
     
  9. Within

    Within Niet meer actief

    Krijg van de ex-groenten Juwelier naast me de tip de taugé dan op de dag van aankoop/openen af te dekken met een vochtige theedoek en dan in de koelkast zetten.
     
  10. Ytest

    Ytest VIP lid

    11 mei 2012
    13.444
    9
    38
    Ook t proberen waard! :)
     

Deel Deze Pagina