trico ooh dat kan ook jah! die heb ik wel hahaha, toast met guaco! Ghehe, je bent welkom hoor...zal hem vast voor je in een bakje doen......neem je je eigen lepel mee?
haha kijk aan! lekkerr.. heb zelf een potje dip guacamole, en een hele zak nacho's, die wil ik wel delen hoor eet smakelijk!! hopelijk smaakt het nog, vast wel
Gewoon in de koeling zetten met folie erover. Morgen het bruine laagje eraf scheppen en op een lekker broodje doen met tomaat ofzo. Edit: natuurlijk het bruine laagje weggooien en het groene op brood whahaha.
Als je de guacemole zelf gemaakt hebt kun je die best wel even bewaren in de koelkast. Om te voorkomen dat het heel erg verkleurd kun je er citroensap doorheen doen. Als het verkleurd wil dat trouwens niet zeggen dat het niet meer goed is. Dat komt gewoon doordat avocado's heel snel verkleuren. Het is heerlijk op geroosterd brood. Beetje peper en zout eroverheen en smullen maar. Bovendien heel gezond!