Wij afgelopen weekend ook met de pizzarette gegeten en inderdaad bovenstaande kant en klaar pizza bodems gebruikt van AH. Wij zweren erbij! HEERLIJK! Gebruiken ook niks, leggen ze zo op de spatel!
Ja wij vinden zelf maken ook veel lekkerder! Ik gebruik een recept van italiëplein. Bovendien zijn wij alle vier best grote eters en eten we denk ik ongeveer 10 pizzatjes pp, dus klant en klare bodems vind ik ook wel erg duur worden dan.
Jeee dat zijn wel hele grote aantallen. De kinderen eten hier Max. 4 pizza’s per persoon. Ik max. 5 en man 6 a 7
Zelfgemaakt deeg vind ik het lekkerste, maar in alle eerlijkheid kies ik toch meestal voor de ah mini pizzabodems. Wij zijn met zijn zessen (waarvan 3 volwassenen en 2 pubers) en dan vind ik vers deeg wel een gedoe worden, en het duurt langer voordat het klaar is. Dan zijn die kant en klare bodems een prima alternatief. Zeker met veel variatie in beleg blijft het hier een feestje. Ik maak wel nog tomatensaus erbij, aangezien dat kleine beetje rode ‘saus’ wat al op die bodems zit echt nergens over gaat. En ik zet altijd crème fraîche op tafel voor een pizza bianca.
Wij maken ze ook zelf gezien de grote eters hier. En vinden we ook het lekkerst. Is wel wat werk, maar maak er gelijk heel veel zodat ze in de diepvries kunnen. Hoeven we er alleen uit te halen wat we opeten.
Wij halen ze meestal een half uurtje voor gebruik uit. Volgens mij hoeft dit niet. Afhankelijk van het beleg, gaan ze gemiddeld 10 minuten in de pizzarette. Soms korter, soms iets langer.
Ik vraag me af wat lekkerder is aan eigen gemaakt deeg tov kant en klaar deeg van bijv. Bertolli of tante Fanny? Ik heb nog geen verschil kunnen ontdekken, behalve dat kant en klaar alleen een kwestie van uitrollen is en vormpje uitsteken. Dus veel minder werk….
Hier vorig jaar de kant en klare van AH geprobeerd, maar vond ze echt niet lekker. Als je zon pizza uitrol bodem hebt voor een grote plaatpizza te maken, kun je die ook in vierkantjes snijden en die gebruiken. Gebruik zelf altijd bakpapier (vierkantjes/rondjes) onder de bodems op de spatel. Ideaal en het apparaat wordt niet vies
Tips voor toetjes: mini pancakes met marshmellows in de pizzarette. Als de spekjes dan zacht genoeg zijn, aftoppen met warme chocosaus. En zo zijn er nog tig variaties
Haha ja, ik weet het. We zitten dan ook wel lekker lang aan tafel en de laatste pakken de kinderen en mijn man altijd met nutella (dat vult wel minder dan een hoop beleg). Maar alsnog met jullie aantallen, heb je ook 2 pakken nodig. Voor 7 euro aan pizzadeeg vind ik best veel geld. Daarvoor kun je zelf ook heel veel deeg maken.
Ik gebruik een recept voor naanbrood; https://uitpaulineskeuken.nl/recept/naanbrood-van-2-ingredienten Waarom? omdat pizzadeeg (oa zelfgemaakt) zwaar op de maag valt en lang duurt voordat het klaar is en het is superlekker!
Ik snij vierkanten van pizza deeg rollen van appie. Die poeder ik in met bloem. Heel soms de kant en klare, maar die zijn er vaak niet.
Wij doen meestal 1 pak (of 1,5) ah/jumbo bodems voor de kinderen + 1 rol plaatpizza deeg van tante Fanny. Die is nog geen 2 euro De kinderen vinden die ah of jumbo bodems het lekkerst. Ik heb nooit zo’n zin om met deeg bezig te zijn eerlijk gezegd. Die tijd besteed ik liever aan het snijden en klaar maken van heel veel soorten (groente) beleg Bij ons staat de tafel altijd bomvol verschillende toppings.
Die van de AH zijn het best maar lang niet altijd verkrijgbaar. En soms heb ik ruimte tekort in de vriezers. Dan neem ik als alternatief de pizzabodems van Jan ( van het pannenkoek merk) Deze worden in ons dorp iig bij de Jumbo verkocht. Mocht ik die ook echt niet kunnen krijgen dan van koopmans pizzabodems en die snij ik dan uit met de vorm. Ja zelf kneden is lekker maar voor 8 personen a hell of a job
Was ook geen verwijt he, iedereen moet lekker doen wat hij zelf het fijnst/lekkerst vindt . Bij ons ook inderdaad, heerlijk! Maar mijn kinderen vinden het altijd leuk om mee te helpen, dus zij regelen het beleg en ik het deeg .
Aha jij hebt hulp Nee zo had ik het niet opgevat hoor, ieder moet vooral doen wat hij/zij het lekkerste en/of makkelijkste vindt. 1 ding is zeker, we vinden het allemaal gezellig om te pizzaretten.
Wij doen altijd pitabroodjes gebruiken. Met vers deeg hebben we een zwarte bovenkant en een niet gare bodem