Wat voor deeg in pizzarette?

Discussie in 'De lounge' gestart door Anouk2005, 30 nov 2021.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lief of Stoer

    Lief of Stoer VIP lid

    25 apr 2011
    5.838
    2.704
    113
    't Gezellige Brabant
    Wij gebruikten de mix van la tua farina. Gewoon bij AH. Hoeft alleen maar water bij.

    Inmiddels de pizzarette al weer verkocht om dat we het welgeteld 1x gedaan hadden het afgelopen jaar. Geen geduld voor.
     

    Bijgevoegde bestanden:

    • R.png
      R.png
      Bestandsgrootte:
      89,5 KB
      Weergaven:
      32
  2. Wondertje1

    Wondertje1 Actief lid

    27 nov 2010
    201
    81
    28
    NULL
    NULL
    Bakken jullie de pitabroodjes eerst af voor je ze als pizzabodem gebruikt?
     
  3. Saartje33

    Saartje33 Fanatiek lid

    6 dec 2018
    3.497
    5.164
    113
    Vrouw
    Nee
     
  4. Deedee91

    Deedee91 VIP lid

    10 jun 2015
    13.097
    5.275
    113
    Onze ervaring is dat de kant en klare toch het snelst gaan. Mijn man maakt altijd zelf deeg en dat is wel het lekkerst maar duurt ook het langst.
     
  5. princess79

    princess79 Bekend lid

    17 mrt 2011
    892
    66
    28
    Vrouw

    Hier vinden ze dit het lekkerst:
    Kipshoarma
    Gehakt
    Uitjes
    Paprika
    Champignon
    Ananas
    Kaas
    Milka chocolade
     
    bloemetje1 vindt dit leuk.
  6. Vogelinnetje

    Vogelinnetje VIP lid

    3 nov 2009
    6.378
    5.646
    113
    Ik maak het deeg zelf en bak het zo'n 3 min voor in de oven.

    Ik rol ze het liefst redelijk dun uit. Alleen mijn deeg is meestal te elastisch. Ik krijg die bodems nooit echt goed rond, meer ovaaltjes. Ik rol uit op griesmeel of grof maismeel. Dan leeg ik ze op een velletje bakpapier, zodat ze niet aan elkaar plakken. Ik bak het bakpapier niet mee, want zonder wordt de bodem knapperiger.
     
  7. Zxcvb

    Zxcvb VIP lid

    13 dec 2019
    10.347
    12.035
    113
    Vrouw
    Ik gebruik gewoon zo'n rol van plus eigen merk. Ik steek er geen rondjes uit, want dan vind ik dat ik veel te veel snijafval heb
    Ik snij gewoon kleine vierkantjes
     
  8. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.496
    24.370
    113
    Wat wij lekker vinden (en waarschijnlijk vergeet ik nog wat):
    Pesto
    Creme fraiche
    Geraspte (oude) kaas
    Mozzarella
    Ananas
    Achterham
    Ontbijtspek
    Cherry tomaatjes
    Ovengedroogde tomaatjes
    Geitenkaas
    Blauwe kaas
    Gedroogde vijgen
    Salami
    Tonijn
    Gerookte zalm
    Rode ui
    Paprika
    Gedroogde (Italiaanse) kruiden
    Shoarma
    Gerookte kip
    Maïs
    Champignons
     
    bloemetje1 en Anouk2005 vinden dit leuk.
  9. Minoesje

    Minoesje Niet meer actief

    Die van de ah uit de vriezer zijn idd fijn maar ook best prijzig.
    Ik koop een pak speciale pizzabloem bij de ah en daar heb ik voor 4 volwassenen en 2 kinderen nog van over wat weer in de vriezer gaat. Dan ben ik hooguit €1,50 kwijt.
    Wel goed dun uitrollen dan zijn ze sneller klaar.
    Ik stapel ze op met bakpapier er tussen en dan kan ik ze evt zo ook invriezen :)
     
    MnnW vindt dit leuk.
  10. Koraal82

    Koraal82 Fanatiek lid

    17 jul 2013
    2.959
    1.313
    113
    Ik sta op het punt om een pizarette te kopen (ga ik vanavond doen :D) dus ben blij met alle tips voor de bodem en toppings die genoemd worden! Doen jullie met gehakt nog iets speciaals (gekruid, eerst bakken in koekenpan )?

    Ik twijfel tussen de emerio cool wall 115984 en de pre bake emerio 115848. Iemand daar nog advies voor? Sorry TS dat ik ff inbreek in je topic :oops:
     
  11. Anouk2005

    Anouk2005 VIP lid

    21 mrt 2012
    21.949
    15.249
    113
    dokters-assistente
    De Glazen Stad
    Wat een goede tips allemaal. Heb er helemaal zin in.
    Ik heb vandaag alvast Pita broodjes gehaald en de kant en klare bodems van de Appie, we zullen niet verhongeren ;)
     
  12. Anouk2005

    Anouk2005 VIP lid

    21 mrt 2012
    21.949
    15.249
    113
    dokters-assistente
    De Glazen Stad
    Hier maak ik een screenshot van als ik mijn boodschappen ga halen, thanks!
     
    Adje vindt dit leuk.
  13. TotalBella

    TotalBella VIP lid

    11 apr 2019
    6.582
    6.273
    113
    Nu heb ik zin om te pizaretten. Ga morgen vast de bodems inslaan. Pitabroodjes erop is ook een goed idee!
     
  14. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    13.989
    1.806
    113
    Provincie Groningen
    Misschien een tip...
    Ik heb deze week een pizarette gekocht van tristar bij de albert heijn. Hij is daar nu in de aanbieding.
    Met inlevering van 1000 airmiles kostte hij nu 50 euro ipv 70 euro.
     
    Koraal82 vindt dit leuk.
  15. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.466
    1.650
    113
    Brabant
    Bak jij de shoarma voor?
     
  16. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.496
    24.370
    113
    Ja, absoluut. Dat krijgt anders nooit genoeg tijd om te garen in de pizzarette. Dus dat is echt al helemaal gaar.
     
  17. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.466
    1.650
    113
    Brabant
    Ja dat dacht ik ook al. Maar dacht, even checken
     
    Adje vindt dit leuk.
  18. Vogelinnetje

    Vogelinnetje VIP lid

    3 nov 2009
    6.378
    5.646
    113
    Wij pakken altijd vegagehakt (en ook vegashoarma). Dat kruiden we niet voor, omdat de kinderen dat dan minder lekker vinden.
     
  19. Anna009

    Anna009 VIP lid

    30 mei 2008
    9.137
    4.354
    113
    Home
    Ik maak het deeg zelf en als ik geen tijd heb dan de mini pizza van ah

    saus maak ik ook zelf

    Wij gebruiken vaak:
    Kipshoarma
    Kaas
    Paprika
    Ui
    Turkse worst
    Runder salami
    Champignons
    Tonijn
    Olijven
     
  20. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Wij hebben meestal:

    - tomatensaus
    - crème fraîche
    - pesto
    - geraspte oude kaas
    - geraspte belegen kaas
    - gorgonzola
    - mozzarella
    - geitenkaas
    - ham
    - salami
    - gerookte kip
    - uitgebakken spekjes
    - tonijn
    - gerookte zalm
    - ananas
    - paprika
    - champignons
    - rucola
    - mais
    - rode ui
    - rode pepertjes
    - zongedroogde tomaatjes
    - vijgen (vers of gedroogd
    - olijven
    - kappertjes
    - artisjokharten

    En misschien vergeet ik nog wel wat. Lekker veel in ieder geval, want iedereen vindt iets anders lekker. En wat we overhouden, eten we de volgende dag nog als lunch.
     
    bloemetje1, Koraal82 en Adje vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina