Wij gebruikten de mix van la tua farina. Gewoon bij AH. Hoeft alleen maar water bij. Inmiddels de pizzarette al weer verkocht om dat we het welgeteld 1x gedaan hadden het afgelopen jaar. Geen geduld voor.
Onze ervaring is dat de kant en klare toch het snelst gaan. Mijn man maakt altijd zelf deeg en dat is wel het lekkerst maar duurt ook het langst.
Hier vinden ze dit het lekkerst: Kipshoarma Gehakt Uitjes Paprika Champignon Ananas Kaas Milka chocolade
Ik maak het deeg zelf en bak het zo'n 3 min voor in de oven. Ik rol ze het liefst redelijk dun uit. Alleen mijn deeg is meestal te elastisch. Ik krijg die bodems nooit echt goed rond, meer ovaaltjes. Ik rol uit op griesmeel of grof maismeel. Dan leeg ik ze op een velletje bakpapier, zodat ze niet aan elkaar plakken. Ik bak het bakpapier niet mee, want zonder wordt de bodem knapperiger.
Ik gebruik gewoon zo'n rol van plus eigen merk. Ik steek er geen rondjes uit, want dan vind ik dat ik veel te veel snijafval heb Ik snij gewoon kleine vierkantjes
Wat wij lekker vinden (en waarschijnlijk vergeet ik nog wat): Pesto Creme fraiche Geraspte (oude) kaas Mozzarella Ananas Achterham Ontbijtspek Cherry tomaatjes Ovengedroogde tomaatjes Geitenkaas Blauwe kaas Gedroogde vijgen Salami Tonijn Gerookte zalm Rode ui Paprika Gedroogde (Italiaanse) kruiden Shoarma Gerookte kip Maïs Champignons
Die van de ah uit de vriezer zijn idd fijn maar ook best prijzig. Ik koop een pak speciale pizzabloem bij de ah en daar heb ik voor 4 volwassenen en 2 kinderen nog van over wat weer in de vriezer gaat. Dan ben ik hooguit €1,50 kwijt. Wel goed dun uitrollen dan zijn ze sneller klaar. Ik stapel ze op met bakpapier er tussen en dan kan ik ze evt zo ook invriezen
Ik sta op het punt om een pizarette te kopen (ga ik vanavond doen ) dus ben blij met alle tips voor de bodem en toppings die genoemd worden! Doen jullie met gehakt nog iets speciaals (gekruid, eerst bakken in koekenpan )? Ik twijfel tussen de emerio cool wall 115984 en de pre bake emerio 115848. Iemand daar nog advies voor? Sorry TS dat ik ff inbreek in je topic
Wat een goede tips allemaal. Heb er helemaal zin in. Ik heb vandaag alvast Pita broodjes gehaald en de kant en klare bodems van de Appie, we zullen niet verhongeren
Nu heb ik zin om te pizaretten. Ga morgen vast de bodems inslaan. Pitabroodjes erop is ook een goed idee!
Misschien een tip... Ik heb deze week een pizarette gekocht van tristar bij de albert heijn. Hij is daar nu in de aanbieding. Met inlevering van 1000 airmiles kostte hij nu 50 euro ipv 70 euro.
Ja, absoluut. Dat krijgt anders nooit genoeg tijd om te garen in de pizzarette. Dus dat is echt al helemaal gaar.
Wij pakken altijd vegagehakt (en ook vegashoarma). Dat kruiden we niet voor, omdat de kinderen dat dan minder lekker vinden.
Ik maak het deeg zelf en als ik geen tijd heb dan de mini pizza van ah saus maak ik ook zelf Wij gebruiken vaak: Kipshoarma Kaas Paprika Ui Turkse worst Runder salami Champignons Tonijn Olijven
Wij hebben meestal: - tomatensaus - crème fraîche - pesto - geraspte oude kaas - geraspte belegen kaas - gorgonzola - mozzarella - geitenkaas - ham - salami - gerookte kip - uitgebakken spekjes - tonijn - gerookte zalm - ananas - paprika - champignons - rucola - mais - rode ui - rode pepertjes - zongedroogde tomaatjes - vijgen (vers of gedroogd - olijven - kappertjes - artisjokharten En misschien vergeet ik nog wel wat. Lekker veel in ieder geval, want iedereen vindt iets anders lekker. En wat we overhouden, eten we de volgende dag nog als lunch.