Ja, de gist gaat dood bij hogere temperaturen en het deeg is voorgegaard. Als ik een plaat gevuld heb, dan zet ik het in de oven. Intussen maak ik een nieuwe plaat klaar. Even lopendeband werk, maar het scheelt aan tafel echt. Als je dit niet doet en je deeg ligt in de buurt van het (warme) apparaat, dan blijft het rijzen. Ik vind de bodems dan te dik worden.
Wat voor tomatensaus gebruik je? Ik heb het nog nooit gedaan dus weet niet of dat nog 'speciale' moet zijn
Ik gebruik dit recept (de uitgebreidere variant): https://rutgerbakt.nl/pizza-recepten/tomatensaus-als-pizzasaus-recept/
Super bedankt! Ik heb op zich die kant en klare bodems van de ah gekocht maar ik las dat er niet zo heel veel saus op zit, dus ben blij met deze link!
Je kunt ook die kant en klare bodems kopen en daar zit toch een potje saus bij? Of vloek ik nu in de kerk? Ik heb een vraag. Hoe lang duurt een pizzaatje bakken met kant en klaar tante Fanny deeg? En hoe lang met kant en klare mini pizzabodems?
Wij doen het ook vaak met pitabroodjes. Vinden de kinderen het lekkerst en het is minder voorbereiden. Wij hebben er vaak op: - tomaten frito - shoarma - knoflook gamba's - kaas - ham - salami - ananas - champignons - paprika - uien - Serrano ham - roomkaas - gehakt - tonijn - rucola - spekjes
Ik maak het deeg het liefste zelf. Die diepvries bodems zijn handig, maar wel droog. Op de pizzarette heb ik vlakjes om bodems alvast voor te garen. De kant en klare rollen vind ik nogal onhandig van vorm.