Wat voor deeg in pizzarette?

Discussie in 'De lounge' gestart door Anouk2005, 30 nov 2021.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Shay25

    Shay25 Fanatiek lid

    16 okt 2018
    2.640
    2.375
    113
    Vrouw
    Stopt het rijzen dan? En is het dan sneller klaar? ik vind het wel een goed idee
     
  2. Vogelinnetje

    Vogelinnetje VIP lid

    3 nov 2009
    6.350
    5.604
    113
    Ja, de gist gaat dood bij hogere temperaturen en het deeg is voorgegaard. Als ik een plaat gevuld heb, dan zet ik het in de oven. Intussen maak ik een nieuwe plaat klaar. Even lopendeband werk, maar het scheelt aan tafel echt.

    Als je dit niet doet en je deeg ligt in de buurt van het (warme) apparaat, dan blijft het rijzen. Ik vind de bodems dan te dik worden.
     
  3. Koraal82

    Koraal82 Fanatiek lid

    17 jul 2013
    2.956
    1.313
    113
    Wat voor tomatensaus gebruik je? Ik heb het nog nooit gedaan dus weet niet of dat nog 'speciale' moet zijn
     
  4. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Butchke vindt dit leuk.
  5. Koraal82

    Koraal82 Fanatiek lid

    17 jul 2013
    2.956
    1.313
    113
    Linda86 vindt dit leuk.
  6. samarinde01

    samarinde01 Fanatiek lid

    11 dec 2012
    2.809
    1.023
    113
    Je kunt ook die kant en klare bodems kopen en daar zit toch een potje saus bij?
    Of vloek ik nu in de kerk?

    Ik heb een vraag. Hoe lang duurt een pizzaatje bakken met kant en klaar tante Fanny deeg? En hoe lang met kant en klare mini pizzabodems?
     
  7. Marcy26

    Marcy26 Bekend lid

    1 nov 2010
    594
    58
    28
    Wij doen het ook vaak met pitabroodjes.
    Vinden de kinderen het lekkerst en het is minder voorbereiden.
    Wij hebben er vaak op:
    - tomaten frito
    - shoarma
    - knoflook gamba's
    - kaas
    - ham
    - salami
    - ananas
    - champignons
    - paprika
    - uien
    - Serrano ham
    - roomkaas
    - gehakt
    - tonijn
    - rucola
    - spekjes
     
  8. Marcy26

    Marcy26 Bekend lid

    1 nov 2010
    594
    58
    28
    Ook nog cherry tomaatjes door de helft
     
  9. Zonnestralen

    Zonnestralen VIP lid

    22 apr 2017
    11.955
    7.884
    113
    Vrouw
    Ik maak het deeg het liefste zelf. Die diepvries bodems zijn handig, maar wel droog. Op de pizzarette heb ik vlakjes om bodems alvast voor te garen. De kant en klare rollen vind ik nogal onhandig van vorm.
     
  10. ButterflyPassion

    ButterflyPassion Fanatiek lid

    13 jul 2015
    2.278
    2.523
    113
    Vrouw
    Wij gebruiken de mutti pizzasaus blikjes, lekker!
     

Deel Deze Pagina