Volgens mij was hier al eens een topic over maar kon hem zo snel niet vinden. Hoe doen jullie dat? Alleen het fruit zelf in de staafmixer of ook nog iets extra's erdoor?
ik gooi idd alleen het fruit door de mixer. niks extra's er doorheen. volgens mij kan dat met alle fruit zo.
ik doe ook alleen het fruit zo met de mixer mixen en de groenten maak ik verschillend,dan met vlees of met stukje kip en dan pureren
Je kunt het mengen met een verkruimelde liga. Als je bijvoorbeeld peer doet, dan is het nogal dun (veel sap). Met een stukje Liga wordt het wat compacter.
Ik maak nu vooral "moes", omdat het de eerste hapjes zijn gaat dit hier wat makkelijker naar binnen. Fruit in kleine stukjes met paar eetlepels water zachtjes laten pruttelen totdat het zacht is. Dan nog wat water toevoegen en staafmixer erdoor. Ik geef een portie, bewaar één portie in de koelkast en de rest gaat de vriezer in (in ijsblokjesbakjes) zodat je wat op voorraad hebt. Al gedaan met appel, peer en nectarine. Veel succes Groetjes Six
Ik heb eigenlijk nooit gepureerd, maar alleen geprakt en geraspt. Chenoa maakt gelukkig ook geen probleem van stukjes in haar eten.
Ikzelf heb een kleine handspers (sinaasappelen) daar kruimel ik een liga in, dan de sap erop persen van een halve sinaasappel. Banaan op een bordje prakken en erbij mengen. Nena eet haar vingers erbij op hahaha
banaan, sinaasapel, appel, peer, hup staafmixer erop en dan maak ik gelijk voor 2 dagen. soms verschillende fruitsoorten en andere keer 1 soort. je kan er ook wat melk, of bv doorheen doen, liga of rijstebloem
Is het niet zo dat als je het fruit laat pruttelen met water, je de vitamines eruit kookt? Liefs Emma
Kan het me niet voorstellen : Het stond in een speciaal babykookboek. De reden van het koken is dat baby's het makkelijker kunnen verteren dan "rauw" fruit.