Je grootste risico zit in je vaatdoekje... wat betreft eten... gewoon de richtlijnen van het voedingcentrum volgen en je vooral bedenken dat over de hele wereld miljoenen vrouwen zwanger worden en dat onder heel andere omstandigheden en andere eetgewoontes doen... je bent zwanger en niet ziek.
Geen rauw vlees en vis . Eitjes doorkoken. Ijs moet je mee oppassen niet te veel zit erg veel zout in
Dit is niet waar... Met ijs van een ijssalon moet je oppassen dat er geen rauw ei on/of rauwe melk in is verwerkt.... Ijs uit de supermarkt c.q. fabriek kun je rustig nemen
Bijna overal zit zout in, je proeft het alleen niet altijd. Zout is ook niet verboden alleen moet je ermee uitkijken dat je er niet teveel van binnenkrijgt. Dus zoals met alles: geen overdreven hoeveelheden. In een minizakje chips zit nog steeds veel meer natrium dan in 100 gram roomijs.
mee eens... het is dus absoluut niet zo dat je omwille van het zout geen roomijs meer mag!!! Dan mag je ook geen brood meer.... om maar eens een absurd tegenvoorbeeld te noemen
ooh alsjeblieft zeg. ik word een beetje kriegel van al die topics over cilit bang en ik heb een pruim met een rot plekje gegeten. gebruik je verstand, maar dat hysterische is nergens voor nodig hoor