Wat als je nu een stuk biefstuk hebt gegeten dat niet heel hard doorbakken was?

Discussie in 'Gezondheid' gestart door tummybully, 26 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tummybully

    tummybully Nieuw lid

    26 jun 2013
    2
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb pas een niet door bakken biefstuk gegeten. Hij zag een heel klein beetje rood niet veel heb er nu maar drie hapjes van gedaan. De mensen die rond mij zatten vertelde me dat het geen kwaad kan? Is dat zo? :$
     
  2. Piepie

    Piepie Fanatiek lid

    17 jan 2013
    1.253
    1
    36
    Vrouw
    Zuid Holland
    Kan volgens mij ook geen kwaad:)
     
  3. Samba2013

    Samba2013 Bekend lid

    27 jan 2013
    693
    0
    0
    NULL
    NULL
    als je er nu nog niet ziek van bent geworden zal het wel meevallen denk ik ;)
     
  4. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.550
    526
    113
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Het ligt er gewoon aan... je hebt rauw en je hebt rozevlees.... wanneer de biefstuk lang genoeg is verhit, maar niet volledig doorbakken is, dan is er idd niets aan de hand hoor,.
     
  5. DotjePK

    DotjePK Bekend lid

    11 nov 2012
    959
    0
    0
    Hilversum
    Niet druk maken! Je vlees moet voldoende verhit zijn geweest (ik geloof 70 graden, maar hoe ik aan die wijsheid kom weet ik ook even niet :D), en als het een 'beetje' rood is kan er niets mee aan de hand zijn.
    Don't worry
     
  6. Lotte1986

    Lotte1986 Fanatiek lid

    29 aug 2012
    1.140
    0
    0
    Er is vast geen probleem. Ik heb ook wel eens iets gegeten waarvan ik me later bedacht dat het niet mocht..

    Hoe dan ook je kunt er nu toch niks meer aan doen.
     
  7. youdidit

    youdidit Actief lid

    30 apr 2012
    150
    7
    18
    Als je er maar van genoten hebt!
     

Deel Deze Pagina