waterpokken?

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door jolanthe, 30 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. jolanthe

  jolanthe Lid

  3 feb 2007
  48
  0
  6
  Het lijkt erop dat onze dochter de waterpokken heeft. Ze heeft een paar rode bultjes en sinds vanavond breiden ze zich uit. Ook zitten er veel rode vlekken over haar lichaampje.
  Dit weekend zouden we een weekendje weg gaan, maar ik weet niet of dat door kan gaan.
  Omdat we dit weekend afgelopen week pas hebben geboekt, hebben we geen annuleringsverzekering afgesloten...

  Ik denk dat we het maar even aan moeten kijken en op vrijdag pas kunnen beslissen of we wel of niet kunnen gaan, maar ik ben wel benieuwd naar jullie ervaring met de waterpokken. Zijn jullie kindjes er erg ziek van geworden?

  Groeten Jolanthe
   
 2. Snoopy1983

  Snoopy1983 VIP lid

  11 feb 2008
  9.499
  4.704
  113
  Vrouw
  Hier nog geen waterpokken gehad maar weet wel dat sommige kinderen er helemaal geen last van hebben op jeuk na en andere er idd ziek van zijn zoals koorts.
  Lastig wat je moet doen, ik zou het nog even aankijken hoe het zich gaat ontwikkelen. Op zich als ze niet ziek is zou ik wel gaan alleen zou ik er dan wel op letten dat ze niet veel tussen andere kindjes zit in bv een ballenbak. Al is de besmettingsperiode ws al voorbij.
  En een tip zorg dat je havermout in huis hebt en dus meeneemt als je weggaat. Een badje met havermout helpt tegen de jeuk!

  Beterschap voor haar!
   
 3. Boukje34

  Boukje34 Bekend lid

  20 sep 2006
  654
  0
  0
  Fryslan
  hier wel ervaring. het begint idd met kleine rode pukkeltjes, lijkt een beetje warmte uitslag. Het worden al snel veel meer. onze zoon is er niet echt heel ziek van geweest, maar wel kriegelig, maar wat wil je, het jeukt als een gek. wij hebben van die mousse van kidsclin gekocht, steeds in de koelkast bewaard (lekker koel) en dat vond ons kindje erg prettig, hij vroeg er steeds zelf om, mousse erop! we hebben hem ook elke dag in een havermout badje gedaan, dit zorgt ervoor dat de bultjes indrogen. veel sterkte.
   

Deel Deze Pagina