Voorverpakte rauwkost op - listeria?

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Nispie, 28 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nispie

    Nispie Actief lid

    24 mei 2012
    337
    0
    16
    Ik heb vanavond een bakje voorverpakte rauwkostsalade op, in het ziekenhuis waar ik werkzaam ben.
    THT was 2/7 dus nog prima.
    Echter was het folie wat opgeblazen. Volgens het ziekenhuis vanwege de combinatie van bepaalde groentes.
    Ik maak me nu vreselijk veel zorgen of er geen listeria bacterie in heeft gezeten..
    Ik neem aan dat er in het ziekenhuis wel strenge regels hiervoor gelden, maar ik ben zo bang om ziek te worden en m'n kindje te verliezen.
    Kunnen jullie me alsjeblieft een beetje gerust stellen? Of moet ik uit voorzorg antibiotica vragen bij de HA?
     
  2. Mirjam

    Mirjam Verloskundige

    2 dec 2005
    11.590
    2
    0
    verloskundige en lactatiekundige IBCLC
    hoi

    geen zorgen, het was voorverpakt en nog een ruim aantal dagen houdbaar.

    Mirjam
     

Deel Deze Pagina