webwinkel 2dehands kinderkleding

Discussie in 'De lounge' gestart door Heel76, 24 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Heel76

  Heel76 Actief lid

  15 jul 2006
  266
  0
  0
  Zuid-Holland
  Hallo meiden,

  Net als waarschijnlijk vele van jullie, heb ik last van voorjaarskriebels en ben de kasten flink aan het uitmesten.
  Ik zet regelmatig kleding van de kinderen op marktplaats om te verkopen maar vind het toch altijd weer een klus. Hoor mijn vriendinnen ook altijd klagen.

  Nu heeft mijn schoonmoeder een winkel met 2dehands dameskleding en dan alleen dure merken zeg maar. Daar komen mensen hun kleding en krijgt mijn schoonmoeder een gedeelte van de opbrengst bij verkoop. De kleding blijft tot de verkoop eigendom van degene die het inbrengt en wordt het na 3 maanden niet verkocht, dan krijgen ze de kleding weer retour.

  Nu had ik het idee om een soortgelijk iets op te zetten, alleen dan online en in kinderkleding. Mooie foto's maken met paspoppen en vaste prijzen voor de kleding.

  Ik heb 2 vragen voor jullie:
  1) zouden jullie 2dehands kleding in een webwinkel kopen of liever via marktplaats
  2) Zouden jullie je kleding naar zo'n winkel brengen of zelf op marktplaats zetten

  Ik hoor graag jullie mening en reacties.
  Alvast bedankt!

  Gr Heel76
   
 2. Eefke84

  Eefke84 Niet meer actief

  ik persoonlijk zou het zelf op marktplaats zetten. maar aan mij heb je niet veel verder want ik koop sowieso al nooit tweedehandskleding van vreemde. Niet van marktplaats en ook niet van een webwinkel. gewoon niet van wie ik niet weet van wie het geweest is. maar goed das meer een tik van mij zelf hoor. ben namelijk helaas wat smetvrezerig
   
 3. pcootje

  pcootje VIP lid

  17 jun 2009
  5.888
  0
  0
  In ons hutje.
  Kopen doe ik geen van beide.
  Verkopen doe ik zelf wel, ben ik geen tussenpersoon voor nodig die vervolgens meer geld verdient aan mijn kleren dan ikzelf ....dus nee aan mij zou je niets kunnen verdienen;)
   
 4. snoet

  snoet Bekend lid

  3 feb 2009
  901
  0
  0
  Hoofddorp
  ik zou het zelf verkopen via mp of eigen webwinkel, ik zou het niet laten doen.
  Het kopen via webwinkel of mp zou ik ook doen.
  Er zijn wel meer 2e hands kinderwinkels, website die het zou doen zoals jij zou willen. Maar of het de moeite loont.
   
 5. debzie1984

  debzie1984 Bekend lid

  22 sep 2008
  981
  2
  18
  Zuid-Holland
  Ik ben zelf al een tijdje op zoek naar iemand die het voor me wil verkopen want heb daar zelf echt geen zin in :) Iemand op hyves had zoiets opgestart en heeft heel veel voor me verkocht maar helaas is zE er mee opgehouden ;)
   
 6. mora27

  mora27 VIP lid

  25 nov 2009
  6.381
  0
  36
  webwinkel eigenaar
  in een huis
  tweedehands koop ik nooit, maar ik verkoop het zelf wel wat we over hebben aan dure merkkleding.. altijd via mp of hier...

  als ik tweedehandskleding zou willen kopen dan zou het handig zijn als je 2 keuzes had, dus online en een winkel waar je heen kan om te neuzen... ook zou ik verwachten dat de kleding netjes is, niet uitgerekt,gepluisd en gestreken is....

  je kunt dan alles wel verkopen denk ik.. maakt niet uit wat voor een kledingstuk.. dure merkkleding verkoopt het beste denk ik.. al dat goedkope spul koopt men dan liever nieuw...

  best een leuk idee!

  hier in de stad zitten ook een paar van die winkeltjes waar je per seizoen 40 kledingstukken heen mag brengen en je onder de 20 euro 40% meekrijgt, en boven de 20 euro per kledingstuk de helft....
  via die weg heb ik ook weleens gewerkt... erg handig hoor...
   
 7. Saona

  Saona Fanatiek lid

  24 jun 2006
  4.529
  640
  113
  Ik vind het best een goed idee! Ik denk ook dat het alleen goed werkt voor merkkleding die er echt nog goed uitziet en idd niet pluist, verwassen is etc.
   
 8. brenda1976

  brenda1976 Niet meer actief

  ik zou het doen als ik heel veel heb. Zoals nu heb ik veel te koop, dat ik er wel voor zou kiezen.
  Zou ik een paar dingen hebben, dan zou ik het niet doen.
  gr brenda
   
 9. Loontje81

  Loontje81 Bekend lid

  22 mei 2010
  712
  0
  0
  Huismoeder
  Hoogvliet r'dam
  Persoonlijk zou ik niet met een tussenpersoon willen werken en dit meer om de reden dat er meer wordt gevraagt voor de kleding omdat er een percentage naar een ander gaat.

  Zelf ben ik samen met een vriendin wel bezig met een hyves voor onze babykleding,hobbycreaties enz,maar daar ook de mogelijkheid voor "vrienden"om hun spulletjes op te zetten(door middel van foto's sturen en omschrijving,wij zetten het er dan op).
  In ruil daarvoor vragen we alleen om de link naar zoveel mogelijk mensen door te sturen om vrienden te werven.Geen cent vangen we dus waardoor we leuke kleine prijsjes kunnen houden.
   

Deel Deze Pagina