Hier aankomende week: - Herderspastei met peentjes - Hokkien Noodles - Zelfgemaakte erwtensoep - AH verspakket rode kool overschotel - Ovenfrietjes met spitskoolsalade en vlees - Spruitjes, opperdoezer aardappels en kippenpootjes
Gister en vandaag weet ik op zeker wat we eten: Gister; Gebakken gnocchi met tuinbonen, courgette en hamblokjes Vandaag zelfgemaakte groentesoep met een broodje waar ieder zelf kan kiezen wat er op (gewoon beleg of ei of snack oid) of niks. Een hele grote pan soep gemaakt. De rest gaat per portie de vriezer in. Aankomende week in willekeurige volgorde; Een recept met bloemkool Boerenkoolstamp Andijviestamp Bami Zelfgemaakte kapsalon Pasta met spinazie en zalm Bibimbap Nu zijn er nog diverse gerechtmogelijkheden in huis dus er kan ineens iets anders tussendoor komen wanneer iemand hier zin in heeft. De verse groenten krijgen voorrang
Deze week: Maandag: rijst, tomaat, pompoen en tofu Dinsdag: pasta, Italiaanse groente, gehakt, tomatensaus Woensdag: stamppot met groene kool, wortel, prei en spekjes Donderdag: pompoensoep, stokbrood kruidenboter Vrijdag: zuurkoolschotel Zaterdag: wraps met Mexicaanse groente, mais, kidneybonen, gehakt en tacosaus Zondag: restjes of iets bestellen
Van de week een nieuw tijdschrift gekocht waar weer een hoop inspiratie in stond. Vrijdag Lunch: speltbol met vega file en ei Avond: okonomiyaki Zaterdag: Lunch: linzenpannenkoek met spinaziepesto en geroosterde kikkererwt Avond: uit eten Zondag: Lunch: linzenpannenkoek met spinaziepesto en geroosterde kikkererwt Avond: wrap met bloemkool en koolsalade Maandag: Lunch: broodje op kantoor Avond: quinoaschotel met tomaat Dinsdag: Lunch: quinoaschotel met tomaat Avond: bloemkool garam massala met naanbrood en restjes brocolli Woensdag: Lunch: bietjes salade met kikkererwt en halloumi Avond: rode kool met appel en gekarameliseerde macadamianoten, aardappels en een vleesvervanger
Doordat man vrienden uitnodigde voor het eten, heb ik weer wat moeten doorschuiven van vorige week. Za: Rode biet met bosui, za’atar en fetacrème, kip in bananenketchup, en aardappelkroketjes Zo: Piri piri pulled chicken op wrap Dessert: Matcha flensjes met grapefruitcurd, mascarpone room en een halve geroosterde grapefruit Ma: Pasta met gerookte kip en gedroogde tomaatjes in romige mosterdsaus (maaltijdsalade) Di: Rode kool stamppot en hachee van gehakt Wo: Baked beans (met uitgebakken spek, ui en ahornsiroop) Do: Venkel-bonensoep met boxty bread (kruidenboter, roomkaas) Vr: Kip cashew met rijst (wortelnoedels), zoetzure komkommer en kroepoek
ons weekmenu voor komende week: (willekeurige volgorde) - aardappel spinazie bollen met kip. - bloemkool ovenschotel. - mac 'n cheese. - pizza. - roti (home made) - wok. - donderdag eet ik op mijn werk, man en dochter eten bij opa en oma.
Komende week - vegetarische saté schnitzels met worteltjes en krieltjes (van vorig weekmenu want we hebben een dag besteld) - Kipcola vleugels met gebakken aardappelen en broccoli - pasta carbonara - roti - bloemkoolsoep met stokbrood Woensdag eten we buiten de deur en de laatste dag moet ik nog even over nadenken
Zo: champignon stroganoff met puree en witte kool salade Ma: vega ovenschotel met spinazie, prei en champignons Di: stoofperen, aardappels, gehaktstaaf Wo: lasagne Do: pasta pesto met bloemkool Vr: nachosschotel met pulled chicken Za: dagje weg, dus of daar iets, of thuis de frietpan aan
Volgorde nog niet bekend maar dit gaat het ongeveer worden: - Lasagne - biefstuk met aardappelkroket en salade - rendang met bloemkool rijst - risotto met groene asperges - iets met gamba's - spruitjes, krieltjes en worstjes van vegetarische slager - pompoensoep met restjes
Ik maak geen menu voor de hele week want daar houden wij ons toch niet aan. (Tussendoor uiteten of wat bestellen bijvoorbeeld ) maar wij eten dit de aankomende dagen: Vanavond: Varkenshaas (aanbieding) met pepersaus, aardappelkroketjes en sperziebonen. Morgen: Spaghetti Dinsdag: Boerenkool met worst en spekjes Woensdag: Chipolataworstjes, toscaanse aardappeltjes en AH overgroente met bloemkool, gele peen en ui. Donderdag: Airfryer aan dus patatjes met een snack.
Komende week; - tikka masala met verse groenten - stamppot boerenkool - avg (moet nog even kijken welke groenten en welk vlees) - woknoodles /noodle soep met ei - bami bij mijn schoonvader en stiefschoonmoeder
Vandaag zouden we boerenkool eten maar de kinderen eten door omstandigheden bij mijn moeder pannenkoeken en wij moeten nog even kijken. Ma- boerenkool Di- sperziebonen ovenschotel Woe - spinazie stamppot Do- ham kaas ovenschotel Vrij - patat Zat - spaghetti met basicilcum / ham saus Zon - ?
Zon: nasi Ma: sticky chicken wrap Di: patat Woe: andijviestamppot Do: California Burrito Vrij: Indische balletjes in ketjap saus Za: Geen idee, vaak eten er dan mensen mee en verzin ik iets een dag van te voren.
In willekeurige volgorde: Spruitjesstamppot en saucijs Slavinken, gebakken aardappels en een salade Pasta met rode saus, ui/knoflook/courgette en gehakt Kip Siam Pitabroodje met gyros, tzatziki en frisse salade Kipschnitzel, broccoli en zilvervliesrijst op smaak gemaakt met pesto
Ja natuurlijk! Ik doe wel alles in de slowcooker. Recept 1: https://smaakmenutie.nl/indische-balletjes-in-mild-pittige-saus/ Recept 2: https://www.eetspiratie.nl/sambal-gehaktballen-uit-de-slowcooker/
Ik maak ze van de week voor het eerst dus geen idee of het lekker is, maar dit is het recept.. https://kookmutsjes.com/recept/aardappel-spinaziebollen-met-kip/
Ik ga hier de komende weken de vriezer en voorraadkast leeg eten. Dus restjes pasta, een blik hotdogs, bouillon uit de vriezer, ham- en kipburgers uit de vriezer, een pak taco’s, blik ananas, etc worden verwerkt in het weekmenu. Ma: Wortelsoep met gember en daarbij broodje hotdog Di: Taco’s met rundergehakt Wo: Burrito’s Do: Pasta met romige tomatensaus, kip, chorizo, tomaatjes Vr: Hawaii burgers met (zoete aardappel) frietjes, salade en appelmoes
Tot woensdag staat het vast, daarna kan de volgorde wisselen. Ma Bloemkool, gekookte aardappels en boomstam. Di Chilli con carne met patat Wo kip siam En dan wil ik nog lasagne maken, een stampot en een ovenschotel