Vandaag zelf pizza maken En dan in willekeurige volgorde: Verspakket AH Portugese kip piripiri Spinaziestampot met chorizo Aardappels, wortels en schnitzel Pasta met broccoli Weekend plannen we nooit echt, kijken altijd hoe het loopt..
Zo: zelfgemaakte pizza Ma: aardappelen, worteltjes en slavinken Di: noedels met gehakt Wo: ajam paniki, rijst en broccoli Do: aardappelen, braadworst en rode bietjes met ui Vr: halloween pasta met rode gehaktsaus Za: restjesdag Zo: stoofpeertjes met aardappelen en rundvlees
Maandag mexicaans en ik maak zo 8 liter groentesoep, kijken hoeveel dagen ik er nu mee kan doen Dinsdag man kliekjes en ik eert met kinderen in Duitsland Woensdag aardappelgratin met vlees en groente Donderdag shoarma met (zoete) friet Vrijdag bami met iets erbij... Zaterdag hutspot
Vanavond bloemkool met aardappels en kipfilet met kerriesaus. Verder in willekeurige volgorde: Macaroni Snijbonen met aardappel (weet nog niet wat voor) en varkenshaas met sausje Beef teriyaki met noodles Pannenkoeken bakken Weekend een verjaardag en zondag zien we nog wel.
Spaghetti Wortel/tomatensoep met broodjes en ei. Broccoli schotel met gehakt en puree. Boontjes met stukje vis en gebakken aardappelen. Tapas plank Plaat pizza Steak met friet.
Ma. Sperziebonen, komkommersalade, aardappel, kipsnitzel Di. Roti kip Wo. Bloemkool ovenschotel Do. Mexicaanse bonenschotel met salade Vr. Hartige prei taart Za. Kip madras Zo. Stoofperen, stoofvlees met friet
Hotdogs/pizza Stamppot bataat/spinazie/chorizo Lasagne AVG Quesadilla’s met pulled chicken Weekend laat ik altijd open
Hutspot Vegetarische rendang (de echte duurt te lang doordeweeks) Krieltjes, gehaktbal, bloemkool Pompoensoep met flatbreadpizza Vrijdag restjes of bestellen
Maandag: bami met gewokte groenten en ei Dinsdag: kofte met rijst, courgette en tomaat Woensdag: hutspot met braadworst Donderdag: hutspot met braadworst (restje) Vrijdag: gebakken aardappels met brocoli en een slavink Zaterdag: soep (pompoen of linzen denk ik) Zondag: restjes of iets bestellen
De pompoenen liggen in de weg dus die probeer ik een beetje weg te werken met de pannenkoeken. Verder een hele zooi hello fresh recepten van mijn collega gehad dus daar ga ik er een paar van uitproberen, al dan niet vervega-ed. En ik wil wat plek in de vriezer dus daar probeer ik ook af en toe wat uit te halen. Wat dat betreft maak ik misschien nog een pan courgettesoep voor bij de lunch. Vandaag: Lunch: pompoenpannenkoek met geitenkaas en stroop Avond: vega zelfgemaakte kapsalon Zaterdag: Lunch: rodekoolsalade met appel en macadamianoten Avond: mediterrane kip met aardappelsalade Zondag Lunch: mediterrane kip met aardappelsalade Avond: koreaanse stijl gefrituurde tofu Maandag Lunch: pompoenpannenkoek met restjes salade Avond: vegaworstje met honing mosterdsaus , aardappels, brocolli en spitskool Dinsdag: Lunch: pompoenpannenkoek met restjes salade Avond: geroosterde spruitjes met grapefruit en gebakken aardappels Woensdag Lunch: pompoenpannenkoek met restjes salade Avond: op verzoek van mijn vrouw: rodekool met appel, vegaballetjes, gekookte aardappels en extra veel zelfgemaakte vegajus.
In willekeurige volgorde - zuurkoolschotel met gehakt, ananas en walnoten - bloemkoolsoep voor ons, tomatensoep voor de kinderen met stokbrood - kip sate met bami en sperziebonen - een avond ben ik niet thuis dus koop ik diepvries pizza's voor vriend en kids - ik denk iets van stoofvlees en dat ik mijn ouders uitnodig om te blijven eten als ze hebben opgepast. Dan doe ik het voordat ik naar mijn werk ga in de slowcooker.
Risotto Knolselderijgratin met spekjes, walnoot en brie uit de oven, daarnaast een salade Aardappels, rode kool met appel en braadworst Pasta met rode saus, courgette, champignons en knoflook/ui Kipschnitzel met pesto rijst en boontjes Aardappel anders ovenschotel
Za: Burrito’s Zo: Hawaii burgers met (zoete aardappel) frietjes, salade en appelmoes Dessert: Pompoentaart (met pumpkin spice bodem) met slagroom en specerijen roomijs en voor de liefhebber een Pumpkin spice latte Ma: Pastinaaksoep en volkoren sodabread met vijgen en walnoten en kaas Di: Bloemkoolstamppot met pittig kipgehakt Wo: Frittata met zoete aardappel, spinazie en feta (geitenkaas voor mij) Do: Kruidige kip in kokosmelk met rijst, boontjes (aardappel) Vr: Gegrilde kip, zoetzure pompoen, aardappel a la byron
Ma: goulash Di: wokken Woe: pasta Do: gebakken aardappelen, salade en vlees Vrij: Satee, stokbrood en komkommer salade De volgende kan nog wat wisselen. Zat en zo weet ik nog niet.
Volgende week: Pasta/poffertjes Stamppot bataat/spinazie (op verzoek) Taco’s Stoofpotje met chorizo, groenten en witte bonen Broodje falafel Weekend laten we open.