Ma: boerenkool met spekjes en rookworst Di: nasi met satésaus Wo: gebakken aardappeltjes met sperziebonen en boeren gehaktschnitzel Do: ovenschotel witlof met ham en kaas en voor de kinderen macaroni uit de diepvriezer Vr: chicken tonight (ik moet nog kijken welke variant. Overigens niet uit pot ofzo, ik maak het altijd helemaal zelf) Weekend varieert meestal. Dus dat beslis ik op het laatste moment.
Zo: witlof ovenschotel met gehakt en aardappelschijfjes Ma: bietjes aardappelen en een gehaktbal Di: pizza met extra tomaatjes en paprika Wo: wortels vissticks en patat oid Do: spaghetti of macaroni Kan per dag ook nog verschillen. Of een dag kliekjes. Wil ook nog draadjesvlees meenemen dus gaan het zien.
Maandag: rijst, groente, ei Dinsdag: zuurkoolschotel Woensdag: andijviestamppot Donderdag: restje zuurkoolschotel en stamppot Vrijdag; nasi met kipsate Zaterdag: rijst met gele curry, kikkererwten, pompoen en Thaise groenten Zondag: restje van de curry
Ik kon tegen alleen verzendkosten een maaltijdbox voor 3 dagen 2p krijgen dus die staat in ieder geval op de planning. Verder nog steeds ruimte in de vriezer aan het maken want ik wil wat dingen maken dit weekend en volgend weekend die er in moeten (spekkoek en pom) Za Lunch: broccoli courgettesoep met speltbroodje (of pompoenpannenkoek) Avond: nashville hot oesterzwam burger met koolsla en friet Zo Lunch: nashville hot oesterzwam op een wafel Avond: broccoli courgettesoep met stokbroodje brie en honing Ma Lunch: werk Avond: wraps met krokante garnalen en avocado Di: Lunch: salade edamame , doperwten, avocado, sla, snijbonen, appel, feta en amandel Avond: gnocchi met tijmchampignons en kaas (Marley spoon) Wo: Lunch: kikkererwtpannenkoek met biet Avond: Mexicaanse kumpir met kakisalsa (Marley spoon) Do: Lunch: kikkererwtpannenkoek met biet Avond: werk Vrijdag Lunch: ?? Avond: teriyakitofu met glasnoedels (Marley Spoon)
Maandag; rijst met groente en tofu Dinsdag: Grieks besteld Woensdag: restje Grieks + sperziebonen en over friet Donderdag: curry met Thaise groente mix en kikkererwten Vrijdag: brocoli-kokossoep met stokbrood Zaterdag: gebakken aardappels, salade en kibbeling Zondag: restje soep/salade oid.
Pitabroodjes gevuld met rul gebakken stroganoff gehakt, prei en rode ui met een knoflooksaus (zag ik van de week voorbij komen in het "wat eten we vandaag topic"). Gevulde puntpaprika's met couscous, feta, kipfilet, fijne roerbakmix en pistachenootjes. Macaroni met andijvie, gehakt, knoflook, tomatenpuree, rode ui en tuinerwten. Couscous met tuinerwten, chorizo, prei, kastanjechampignons en cottage cheese. Hollandse witlofschotel met beenham en kaas. Griekse aardappelschotel, stoofperen en varkenshaas. Friet met snacks.
Za: Eten in het vliegtuig Zo: man en kinderen pizza, ik een maaltijdsalade met Hollandse garnalen en avocado Dessert: avocado-limoen panna cotta, passievrucht-karamelsaus, passievrucht tuille, mango espuma en mango Ma: Tomatensoep en broodjes ei-ham-prei salade Di: Stamppot met rode biet, ui en spekjes Wo: Gegrilde kip, geroosterde spruitjes in chilidressing, aardappelbolletjes en zoete aardappelblokjes Do: Hete friet met stoofvlees van kip, komkommersalade Vr: Uiteten bij een sterrenrestaurant
Pannenkoeken met verse groentesoep Beenham, friet, sperziebonen Penne bolognese Bami met pilaf/noedels met biefstuk en broccoli voor oudste Enchiladas Gehaktbal, aardappelen, bruine bonen in karnemelksesaus Tussendoor nog een keer een pan courgettesoep. Soep vliegt er doorheen hier, afgelopen 6 dagen 8 liter groentesoep en 5 liter tomatensoep schoon op.
Ons menu deze week Maandag: spinazie, aardappels en gehaktbal Dinsdag: pannenkoeken (was niet de bedoeling maar er moet teveel melk op) Woensdag: sperziebonen, aardappelschijfjes en kipsnitzel Donderdag: lasagnette Vrijdag: simpele rode risotto Weekend staat nog niet vast, bedenk ik altijd op donderdag of vrijdag pas.
Ons weekmenu.. (Willekeurige volgorde) - aardappels, bloemkool, schnitzel - aardappels, witlof ham/kaas - chinees (afhaal) - lasagne - stamppot ovenschotel - sticky kip penne - iets uit de vriezer (moeten even kijken wat, er ligt genoeg in)
Vr Lunch: speltbol met vega filet en ei Avond: broodje bao met vega schnitzel en geroosterde pompoen Za: Lunch: pompoenpannenkoek Avond: weet nog niet, denk een curry met oog op visite die mogelijk blijft eten Zo: Lunch: pompoenpannenkoek Avond: broccoliquiche en wortel/koolsla Ma: Lunch: broccoliquiche Avond: gnocchi met witlof, geroosterde paprika en pecannotrn Di: Lunch: honing wortel en biet met quinoa en bulgur Avond: niet thuis Wo: Lunch: honing wortel en biet met quinoa en bulgur Avond: niet thuis Do: Lunch: lasagne Avond: okonomiyaki Vr: Lunch; okonimiyaki Avond: geen idee, dit is boodschappendag
zo: Pompoen curry madras ma; pasta? di: stampot boerenkool wo: burritos do: kip sate met spruiten en krieltjes vr; Rendang met rijst en sperziebonen
Zo: champignonsoep met kruidenstokbrood Ma: spruitjes, rostirondjes, gehakt cordonblue Di: harde broodjes van tgtg Wo: penne met sperziebonen hamblokjes en fetakaas Do: hongaarse aardappelschotel Vrij: friet en snack Za: bij fam
Zondag: rijst, sajoerboontjes en kip Maandag: rijst, groente, ei Dinsdag: groentesoep met ballen, stokbroodje Woensdag: linzen/bloemkool curry met naanbrood Donderdag: risotto met spinazie en spekjes Vrijdag: Libanees platbrood met shoarma en een salade Zaterdag en zondag nog niets gepland.
Ma: orzo met burrata Di: restjes uit de vriezer Wo: teriyaki met kip (verspakket ah) Do: hamburgers met gebakken aardappelen en sperziebonen Vrij: Chili con carne Za: erwtensoep Zo: moet ik nog bedenken