Spoedje: Ravioli opwarmen?

Discussie in 'De lounge' gestart door username, 10 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. username

    username Fanatiek lid

    7 aug 2014
    2.917
    192
    63
    NULL
    NULL
    Gisteren pasta gemaakt. Van die verse ravioli van de ah met groenten enzo. Wat te veel was in een bakje gedaan met het idee dat vanavond te eten tijdens mijn late dienst.
    Ineens bedenk ik me dat ik ooit gehoord heb dat opgewarmde pasta niet lekker is. Wat denken jullie? Wel doen? Of toch een andere maaltijd regelen?
    Ik moet over een kwartier richting m'n werk. Veel tijd heb ik niet meer helaas. Stom dat je dit soort dingen dan op het laatste moment bedenkt ;)
     
  2. Zonnetje80

    Zonnetje80 Bekend lid

    28 apr 2014
    630
    1
    16
    Belgie
    Magnetron kan prima hoor, vooral als er groente over zit, droogt het niet heel erg uit. Eet smakelijk!
     
  3. username

    username Fanatiek lid

    7 aug 2014
    2.917
    192
    63
    NULL
    NULL
    Thans :)
     
  4. mamavanmimi

    mamavanmimi Fanatiek lid

    13 mei 2010
    2.802
    777
    113
    Tussen de fruitbomen
    Kan prima hoor. En anders kun je altijd een klein glaaje water in de magnetron zetten. Dan houdt de lucht vochtig en de droogt het niet uit.

    Werk ze!
     
  5. Zonnetje80

    Zonnetje80 Bekend lid

    28 apr 2014
    630
    1
    16
    Belgie
    Ohja, goede tip!
     

Deel Deze Pagina