Hallo keukenprinsessen !! Ik lees vaak de heerlijkste recepten hier. Nu stond ik vandaag in de supermarkt met een pak papadums in m'n handen. Mag graag dingen proberen die ik nog niet ken maar hiervan heb ik echt geen idee wat ik ermee kan. Wie heeft er een overheerlijk gerecht waarbij dit gegeten wordt?? Ik heb al wel wat op Google rondgekeken maar ben nog niet echt iets tegen gekomen. Veel met een dipsausje en salades. Alvast bedankt Liefs In Afwachting
Popadoms horen bij de Indiase keuken (heb ze tijdens mijn 15 jaar in Engeland tot ziekmakens gegeten...) Ze worden gegeten als smaakmaker vóór het voorgerecht met mango chutney, uisalade, muntyoghurtsaus en lime pickle. Héél erg lekker, maar niet makkelijk zelf te maken...
Oeh, heerlijk zijn die dingen (mits je ze zelf-nog-frituren versie hebt)! Hier eten we ze vaak bij een curry (of nouwja, vaak..) uien, paprika, sperzieboontjes (vriezer), verse spinazie, en een paar lepels pataks milde currypasta er door. Kan ook met kip, en met groenten naar smaak. Wat basmatirijst er bij. *Gaat maandag maar even spullen voor curry halen*
Wij pakken ze meestal van het merk patak. Van patak heb je ook heerlijke currys voor bij de rijst. En dan mango chutney erbij, en een soort van yoghurtsausje. Wij eten dit dan erbij (zolas kroepoek bij nasi)
Bedankt voor je reacties meiden !! Ik ga ze van de week toch maar eens halen en er een beetje mee experimenteren...