Hallo, Even een vraagje aan de mensen die cupcakes met ongezouten grasboter maken. Doen jullie er dan nog een snufje zout door of gewoon alles zonder zout? Ik wil zometeen (eigenlijk nu meteen) cupcakes maken. Deed het altijd met margarine, maar dat heb ik nu niet in huis. Wel ongezouten grasboter. De vraag is dus: moet er dan nog zout bij of niet? Groetjes, Hanna
Wel zout, een halve theelepel of minder is genoeg op een recept voor 12 cakejes. Zonder zout smaakt het deeg heel degig. Tenzij je dat opheft met veel suiker, daar doe ik meestal minder van dan in een recept staat.
Nou, ik heb wel een snufje zout gedaan. Ik had trouwens de mix van dr. Oetker. Lekker makkelijk. Maar ik wil binnenkort ook eens een 'echt' recept gaan proberen. Als iemand het beste recept heeft.... laat maar horen!
heb het nu niet bij de hand voor je maar ik adviseer je het recept voor cupcakes uit het boek van hummingbird bakery. Die zijn echt zo lekker. Sowieso is de rest van de recepten daaruit ook super dus als je van bakken houdt zeker de investering waard.
Ik gebruik zelf altijd ongezouten boter voor mn gebak en voeg nooit extra zout (zelfs geen snufje) toe. Mis het ook totaal niet en krijg ook nooit klachten van de mensen die mee mogen genieten van mn baksels