wel of niet eten?

Discussie in 'De lounge' gestart door frummeltje31, 11 feb 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. frummeltje31

    frummeltje31 Fanatiek lid

    16 sep 2009
    2.158
    110
    63
    Waarom zo lang nog erna? Lol. Voedselvergiftiging is vrijwel direct na dat je het gegeten hebt...of heb ik dat mis? Haha
     
  2. Fuddey

    Fuddey VIP lid

    6 okt 2015
    16.382
    12.678
    113
    Idd, maar zo'n vaart loopt dat écht niet met gebakken stukjes kip die een nachtje op het aanrecht zijn blijven staan.
     
  3. Sandana

    Sandana VIP lid

    9 jan 2012
    5.682
    5
    38
    Vrouw
    Verpleegkundige
    Onder Eindhoven
    Jazeker... doe het vaak zat en nog nooit ziek geweest. Is echt aanstel, als het nu 30 graden is buiten moet je wel uitkijken.
     
  4. Meisje89

    Meisje89 VIP lid

    9 jun 2009
    7.155
    1.394
    113
    Vrouw
    België
    Dit! Hier staat vaker bereid eten op de kast tot de dag erna. Echt geen probleem hoor. Met rauwe dingen moet je zoiets natuurlijk niet doen maar bereid,ja hoor. Soep past hier vaak niet in de koelkast en blijft dan altijd op het aanrecht. Soms 2 dagen zelfs en wordt echt niet slecht hoor. Nooit ziek geweest! (En mijn moeder doet dit ook dus heb echt al heeeeel vaak ongekoeld bereid voedsel binnen gekregen ;) )
     

Deel Deze Pagina