Bij de AH haal ik vaak Stevig donker meergranen brood kost 2,29. Echt heerlijk brood, blijft lang vers en super gezond. En ik ben geen mega fan van bruin brood ofzo Maar dit is één van mijn favorieten.
Altijd bruin/volkoren, liefst waddenbrood (licht volkoren: ook makkelijk te eten voor mijn zoontje). Ik houd echt helemaal niet van wit brood, waarschijnlijk omdat ik het vroeger ook nooit kreeg. Het werkt dus blijkbaar wel om je kind altijd bruin te geven!
Ligt er een beetje aan wat ik op me brood doe. Pindakaas eet ik bijvoorbeeld alleen maar op wit brood. Van dat hele donkere bruin brood vindt ik heerlijk om een tosti salami/oude kaas mee te maken en voor de rest ben ik dol op maisbrood of oerbrood van de bakker...
Wij ook het batavenbrood van de Aldi, en dan het donker meergranen, heerlijk idd. Er zitten ook veel vezels in, wat niet altijd het geval is met meergranenbrood. Dat kan heel misleidend zijn. Vroeger had ik meestal pain de boulogne van ah, maar daar bleken niet meer vezels in te zitten dan in witbrood. Als ik het ergens anders haal en er staat geen voedingswijzer op neem ik daarom altijd volkorenbrood.
Ik hou niet zo van wit brood, behalve dan in de vorm van een vers gebakken bolletje. Die eten we op zondag en op feestdagen, verder koop ik altijd bruin. Meestal gaan we daarvoor naar de Lidl, daar betaal je niet al teveel voor brood wat wel lekker is! (Ik vind t brood van de Aldi dus helemaal niks ) En als het in de aanbieding is koop ik Pain de Boulogne bij de AH...dat vind manlief verrukkelijk en ik kan er zelf ook wel van genieten!
ben dol op brood! hoe donkerder hoe beter wat mij betreft.. alleen zoonlief houdt daar niet van...dus sinds hij brood eet, eten we gewoon volkoren! hij lust niet eens wit..
Hier ook geen witbrood in huis, om 2 redenen; mn man is bakker en vind witbrood rotzooi dus dat komt er niet in. Daarbij hebben ze een verhoogde kans op darmkanker dus letten we goed op voeding; bruinbrood, weinig vleeswaren etc. Wij hebben meestal vikorn, grof volkoren, ruiterbrood ( oooh zo lekker! ) waldkorn, moutkorn of wat er dan ook over is in de bakkerij. Of een zelfgebakken broodje met lekker veel pompoenpitten enzo.
't Liefst eet ik bruinbrood met pitjes en toestanden erin, heerlijk.. Maar af en toe een witte boterham met kaas, lekkerrrrr!!