wat te doen met veel turkse groene pepers

Discussie in 'De lounge' gestart door Soit, 19 jun 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Soit

    Soit Niet meer actief

    Goeiemorgen!

    Ik heb gisteren op de markt een stuk of 12 zakken met deze verse turkse pepers gekocht voor 3 euro :):D. Ze zijn wel een beetje pittig maar niet heel heet. Nu ben ik even op zoek naar inspiratie of receptjes.

    Ik wil ze vd week sowieso een keer grillen op de bbq. En ik wil een soort peppadew achtig iets maken. Ik denk zaadlijsten eruit, in zn geheel in de pan met olie zacht maken en dan vullen met een naturel roomkaas.

    Mss nog wat inmaken in potjes?

    Groetjes Soit!
     

    Bijgevoegde bestanden:

    • image.jpg
      image.jpg
      Bestandsgrootte:
      31 KB
      Weergaven:
      0
  2. Umm85

    Umm85 VIP lid

    17 jun 2007
    26.310
    248
    63
    Vrouw
    huismama, doktersassistente
    Turkije
    Gewoon verwerken in gerechten als paprika. Melemen maken (turks ontbijtgerecht met ei). Grillen en samen eten met turkse kaas en gegrilde aubergine op brood.
     
  3. Islah

    Islah Niet meer actief

    Google eens op salata mechouia.
     
  4. Soit

    Soit Niet meer actief

    Goede ideetjes, dank! Meebakken als paprika idd in dunne Ringetjes. In de salade lijkt me ook lekker! Ga de gerechtjes ook even uitzoeken, bedankt!
     
  5. Soit

    Soit Niet meer actief

    Dat recept met die eieren (menemen) ziet er lekker uit, morgen voor de lunch! :)
     

Deel Deze Pagina