Welk eten koken en daarna invriezen?

Discussie in 'De lounge' gestart door Winddanser, 6 mrt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Spruitemoeder

    Spruitemoeder Bekend lid

    10 feb 2014
    618
    0
    16
    NULL
    NULL
    Heb ook altijd een voorraadje viscuisine en een zak ingevroren spinazie liggen. Tagliatelle in een zak in de voorraadkast. Ook weer een maaltijd waar je iig de deur niet voor uit hoeft ;)
    Verder blokjes kipfilet of varkensvlees marineren tot sate en invriezen.
    ( oh meteen ff een supertip! Als je sate wil maken van varkensvlees hoef je niet perse varkenshaas te gebruiken voor een mals stukje vlees. Gewoon 'goedkoop' lapje wordt ook heerlijk mals als je het 24 in een marinade met uien legt ;))
    Maaltijdsoepen maak ik ook voor een heel leger en vries ik in in porties. Lekker met stokbroodje kruidenboter. Kruidenboter kun je ook invriezen trouwens.
    Je zou ook al een hoop sauzen kunnen maken. Biefstukje is ook zo gebakken. Lekker met verse friet, die je ook in kan vriezen.
    Verder weet ik het ook ff niet meer nu...
    Kookze!
     

Deel Deze Pagina