welk merk pizzarette

Discussie in 'De lounge' gestart door Danseninderegen, 8 nov 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Danseninderegen

    Danseninderegen Actief lid

    14 sep 2015
    165
    1
    18
    Wie heeft een pizzarette? Welk merk en hoe bevalt die? Ik zie dat er best wel prijsverschil tussen zit dus vraag me af waar dat verschil in merkbaar is.

    Je hebt emerio de goedkoopste
    Trebs pizzagusto
    Gusta strak wit design
    Food en fun duurdere met uitsteekring voor deeg
     
  2. Majo1983

    Majo1983 Fanatiek lid

    1 feb 2013
    3.688
    2.387
    113
    Vrouw
    Broek
    Wij hebben een 6p food en fun. Van marktplaats helemaal nieuw, uit een kerstpakket. Ideaal apparaat maar heb geen vergelijking :). Ik vind hem fijn, bakt goed en egaal. Alleen die zwarte aanbakrommel gaat er niet meer vanaf :).
     
  3. tuc

    tuc Niet meer actief

    Wij hebben de gusto...bevalt prima.
     
  4. Danseninderegen

    Danseninderegen Actief lid

    14 sep 2015
    165
    1
    18
  5. Majo1983

    Majo1983 Fanatiek lid

    1 feb 2013
    3.688
    2.387
    113
    Vrouw
    Broek
    Met een steen.
     
  6. sidmick

    sidmick VIP lid

    23 jun 2008
    17.803
    4.189
    113
    Wij hebben de food en fun 6 persoons en daar zijn we erg tevreden over.
     
  7. Lexie74

    Lexie74 VIP lid

    14 sep 2006
    9.364
    200
    63
    Vrouw
    loonadministratrice
    nop
    waarom zou je beter met steen of zonder kunnen kiezen? Wat is het verschil tussen die soorten?
     
  8. Smile

    Smile Fanatiek lid

    11 sep 2008
    4.358
    0
    0
    De chadwick is de enige echte aanrader, maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel duur.
     
  9. fien2808

    fien2808 Fanatiek lid

    2 dec 2014
    1.180
    28
    48
    Wij hebben deze. ECHT een aanrader! 8 personen vind ik trouwens wel een must. Wij doen pizzaretten meestal met 4 personen tegelijk, dan heeft iedereen 2 spatels. Soms zijn we met 5, dan krijgen onze 3 gasten er elk 2 spatels, en ik en m'n vriend elk eentje.
     
  10. sidmick

    sidmick VIP lid

    23 jun 2008
    17.803
    4.189
    113
    Ben ik de enigste die het wel echt veel werk vind al die bodempjes te maken?
     
  11. fien2808

    fien2808 Fanatiek lid

    2 dec 2014
    1.180
    28
    48
    Wat wij al eens gedaan hebben is het volgende. Wij kopen (goedkope) kant en klaar pizzadegen. Bij onze pizzarette zit een "cutter" waarmee je de juiste grootte uit het deeg kunt halen. Dus hier is het dan absoluut niet veel werk: pizzabodem uit verpakking halen - rondjes uitsnijden met cutter - wat bloem ertussen bij het stapelen (anders kleven ze) - klaar :D
     
  12. sidmick

    sidmick VIP lid

    23 jun 2008
    17.803
    4.189
    113
    Heb ik ook een keer gedaan (van die danerolle) maar die zwelt op tijdens het bakken en werd dus veel te groot. Geen succes dus hier
     
  13. Danseninderegen

    Danseninderegen Actief lid

    14 sep 2015
    165
    1
    18
    Ik vraag me ook af of t echt beter is met steen.die is ook een stuk duurder nl.
    Maken jullie al t deeg zelf dan? Ik dacht idd ook ringen uit kant en klaar te snijden maar dat is dus geen goed idee lees ik.
     
  14. sidmick

    sidmick VIP lid

    23 jun 2008
    17.803
    4.189
    113
    Nou met die danerolle deeg lukt het iig niet. Ik sta dus iedere keer 2 van die vreselijke pakken te kneden waardoor de pizzarette minder vaak uit de kast komt als dat ik gehoopt had en zou willen
     
  15. Flowerr

    Flowerr Bekend lid

    20 feb 2014
    670
    124
    43
    Vrouw
    Hier de food en fun voor 6p. Wij gebruiken hem niet zo heel vaak omdat ik het veel werk vind om deeg Enzo te maken. De laatste keer had ik kant en klaar deeg van de ah eigen merk inclusief saus genomen. Deze nog wel even platter gerold omdat het anders heel lang duurt voor de bodem gaar is, dit was wel een succes.
     
  16. tuc

    tuc Niet meer actief

    Ik vind het deeg maken niet zoveel werk...mijn man doet het altijd😂
     
  17. disaro

    disaro Fanatiek lid

    18 aug 2014
    2.036
    251
    83
    Moet je ook iets van boter op de plaat doen, want hier plakken de pizaatjes vast anders?

    En hier heb ik het idee dat het deeg nooit gaar is terwijl de kaas dan al bruin is?
     
  18. sidmick

    sidmick VIP lid

    23 jun 2008
    17.803
    4.189
    113
    Nee geen boter oid. Alleen de eerste x met klein beetje olie insmeren.
    Hier word de bodem altijd prima gaar
     
  19. fien2808

    fien2808 Fanatiek lid

    2 dec 2014
    1.180
    28
    48
    Hier absoluut geen problemen met "te rijzende" bodems, moet ook nooit iets op de bodempjes doen (misschien omdat die automatisch een beetje bebloemd zijn bij het 'stapelen' op een bord)... Dus misschien is bloem daar de oplossing ^^
     
  20. Lexie74

    Lexie74 VIP lid

    14 sep 2006
    9.364
    200
    63
    Vrouw
    loonadministratrice
    nop
    iemand enig idee??
     

Deel Deze Pagina