Je hebt nodig: Een vijzel -Olie (zonnebloem,maar olijf is lekkerder hihi) -Knoflook (beste is van de aldi voor 1,50) en dan 4 teentjes -Kerrie poeder -Maggie blokjes (rund of de normale versie) en dan 4 stukjes en als je de grote hebt 2 stuks -kopje water -Soja saus (de zoute versie) -Kip stukjes -Witte rijst Als je houd van heet eten kan je er een rode pepertje bij in gooien Voor de Chutney -Knoflook (2 teentjes) -Zout -Gepelde tomaten (1 blikje) En hier hetzelfde verhaal Hou je van heet eten doe er een heet pepertje bij Wat je doet is de knoflook pellen en stampen Dan de kip filet in stukjes snijden In een braad pan de olie gieten (een straaltje is genoeg) Op laag vuur zetten Je gooit de gestampte knoflook erbij even roeren Dan de kerrie erdoor,je ruikt dan de lekker geuren je al tegemoed komen hihi Ga de maggie blokjes erin gooien samen met een kopje water Even roeren en de geurtjes opsnuiven hihi Je doet de kip erbij en een scheutje soja saus Laat het hele geheel lekker sudderen Onder tussen dat de kip gaar kookt in het sausje zet je de rijst op het vuur Voor de chutney:Is een koude sambal (met of zonder peper hihi) Je doet de gepelde tomaten in een pannetje je haalt de kontjes eraf Ik bedoel met kontjes de gedeelte waar het stokje aan gezeten heeft Dan snij je het in stukken Enige wat je nu moet doen is de knoflook erin gooien en het zout erin doen MAAR met de zout hoef je niet zuinig te zijn als je het grote gat van de pot opend en dan een rondje draait in het pannetje is het goed Als de kip gaar is en je keuken lekker ruikt naar MMMM eten kan je gaan opscheppen!