welk SMEERbeleg gebruiken jullie allemaal

Discussie in 'Voeding' gestart door tuc, 13 mrt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. nicole18

    nicole18 Fanatiek lid

    20 nov 2013
    4.616
    1.156
    113
    en jam? hier hebben we altijd een paar verschillende smaken jam in huis. ananas, aardbeien abrikozen jam... hij smult er heerlijk van.
    maar hier wel eerst vaak een boterham met een plakje kaas,worst, ham ofzo. gaat hier aardig goed gelukkig.
     
  2. Eefie2

    Eefie2 Bekend lid

    17 jul 2012
    804
    0
    0
    Vegetarische smeerworst van de ah! Vindt ie lekker en dus geen afvalvlees ;)
     
  3. Eylem

    Eylem Niet meer actief

    Roomkaas! Lekker zacht en neutraal van smaak en geen rare dingen aan toegevoegd. Gewoon van de Aldi of Lidl.
     
  4. Zoe123

    Zoe123 VIP lid

    9 feb 2013
    11.819
    5.955
    113
    Vrouw
    Ja! Die is hier nog steeds een groot succes! Ook die met tuinkruiden :))
    @ Tuc, die zou je echt eens kunnen proberen! Gewoon een dun.laagje...smullen!
     
  5. Blemma

    Blemma Fanatiek lid

    11 mrt 2013
    2.472
    16
    38
    Vrouw
    Verpleegkundige in de wijk
    Heb hier ook een belegvanhetbroodetertje.

    Wat zij op brood krijgt is jam, appelstroop, heel soms smeerkaas of een kaastosti, chocopasta en gestampte muisjes
     
  6. Snoeppie

    Snoeppie Bekend lid

    10 sep 2012
    521
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wat betreft het zout, in een plak kaas zit vaak meer zout dan smeerkaas, sandwichspread of smeerleverworst. Rookvlees, hamsoorten en worstsoorten als cervelaat of chorizo zijn wat zout betreft grote afraders.
     
  7. Tweekids

    Tweekids VIP lid

    26 aug 2012
    13.148
    330
    83
    Vrouw
    Kraamverzorgster & hypnobirthing docent
    Pindakaas, smeerkaas, leverpastei, jam, roomboter. Eigenlijk van alles :)
     
  8. Aquilegia

    Aquilegia VIP lid

    19 apr 2007
    8.914
    3
    36
    Vrouw
    psycholoog en astroloog
    Midden-Nederland
    Smeerkaas van La Vache qui rit is niet zo zout en ook niet vet.
    Verder: gemengde notenpasta (amandel/hazelnoot) uit de natuurvoedingswinkel, appelperenstroop, jam zonder toegevoegde suiker, pindakaas, roomboter zonder iets erop. Hüttenkäse.
     

Deel Deze Pagina