Hallo, ik heb 2 teflon anti aanbakpannen, van die platte met steel. Nu is die laag kapot en moeten we dus nieuwe. Ik had al eerder 2 van die keramische (goedkopere) pannen gekocht om uit te proberen, maar daarover ben ik niet tevreden. Ei blijft plakken en vlees wordt niet bruin. Bovendien staat de bodem wat bol, wat echt problemen geeft. Ik zoek nieuwe zonder teflon, omdat dat spul zo slecht is. Wie heeft goede en waar gekocht? Als je keramische hebt: herken je mijn problemen of heb ik gewoon slechte pannen gekocht? Groetjes en alvast bedankt.
Ik herken het! En hoe het komt.. Geen idee! Ik had het met dure tefalpannen! Ik heb nu een koekenpan van de ikea een vrij grote zilveren, en met deze gaat het wel prima
Ik heb pannen zonder aanbaklaag. Werkt prima! Je eten bakt daardoor echt! Ik heb een kok ook nog nooit een antiaanbaklaag zien gebruiken. Volgens mij moet je sowieso elk jaar nieuwe antiaanbaklaag pannen kopen en deze pannen gaan veel langer mee plus je eten smaakt beter! Wat wil je nog meer.
Wij hadden ze van de Aldi, prima kwaliteit! Vorig jaar hebben we er één van Tefal gekocht zo'n keramische.. Wat een miskoop is dat zeg! Omdat de pannen van de Aldi na 6 jaar toch wel wat aan het verslijten waren zijn we opzoek gegaan naar nieuwe pannen, maar 50,- per pan vind ik nogal al wat. Toevallig hebben ze vanaf zaterdag weer de pannen bij de Aldi in de folder 2 voor 12,99!! Heb gelijk weer een setje opgehaald Pan met antiaanbak mag je niet in de vaat doen en eigenlijk ook niet met afwasborstel doorheen. Heet water en afvegen met keukenrol is meer dan voldoende en gaan ze het langste mee