Wij hebben ook een Weber, one touch original, heel fijn ding. We gebruiken ook de Weber houtsnippers voor extra smaak, heerlijk! Gas en elektrisch is idd makkelijker, minder gedoe, maar ik vind dat het qua smaak het toch echt niet haalt bij houtskool+hout.
Hier ook een Weber. Superfijn en met de starterset binnen een mum van tijd klaar om vleesjes erop te leggen. Ideaal!
Ik dacht dat wij de enige waren die op houtskool BBQ-en. Iedereen in onze omgeving heeft zo'n ding op gas. Tsja ik vind het ook nep en mijn man vind dit veel leuker!
Dit is ons antieke gevaarte. Toen we ons huis zo'n 10 jaar geleden kochten heeft mijn vader een nieuw ijzeren inzet gelast ( die was nl. volledig weggeroest). Ik moet zeggen dat het mijn beste BBQ ooit is... Daar kan geen Weber tegenop...
Een skottel bry ofzo wat een heerlijk ding kan je verschillende pannen inzetten bijvoorbeeld wok en kan je van alles mee doen
Central Park barbecue Samos | Praxis Deze van de praxis. Alleen toen volledig met airmilesbetaald! Dit is seizoen 2.
Wij hebben ook een Weber! Ideaal, zeker met Lidl kolen en de Weber BBQ starter! Binnen een kwartiertje kunnen we beginnen! Enige nadeel van een duurdere BBQ vind ik dat je hem dan wel altijd flink moet schrobben! Vroeger deden we dat niet met goedkope bbq's en dan gooiden we ze eind van het seizoen weg!
Ik heb ook een weber one touch bordeau rood. Zooo handig. Denk dat ik die startersset ook maar eens moet gaan kopen
Wij hier ook een weber, zelfs 2, man is hobbykok. Wij bbqen op cocosbriketten. Wij roken verse zalm in die weber en bakken er pizza's in. Die laatste 2 is met hout, eikenhout is het beste.
Hebben een buiten keuken van Barbecook op gas. Bewuste keuze ivm gevaar met onze kleine vent. Het is niet zo 'echt' als kooltjes, maar dat weegt voor ons niet op tegen ons angstige gevoel.
dames bedankt voor alle reacties ik weet waar ik naar op zoek moet, wil het voor de winter kopen want in maart vind ik ze nooit om het mijn man cadeau te doen.