hoe kan ik slagroom verstevigen

Discussie in 'De lounge' gestart door chantal26, 5 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. chantal26

    chantal26 Fanatiek lid

    25 jun 2007
    4.181
    0
    36
    Hoi Meiden,

    Ik ben bezig om zelf slagroomsoesjes te maken.
    Alleen nu ben ik vergeten om slagroomversteviger mee te nemen.
    Het kan eventueel ook met gelatine, alleen helaas heb ik die ook niet niet in huis.
    Kan helaas ook niet naar de winkel.
    Kan je nog op andere manieren slagroom verstevigen?
     
  2. WesDaan

    WesDaan Fanatiek lid

    10 sep 2009
    2.358
    6
    38
    volgens mij door gewoon door te blijven mixen.
    Als wij op het werk slagroom kloppen t evt. te lang doen krijgen we van die stijve slagroom..
     
  3. stef

    stef Fanatiek lid

    19 apr 2006
    3.084
    31
    48
    Langer blijven mixen niet te hard anders sla je hem
    dood
     
  4. Strijkkraal

    Strijkkraal VIP lid

    11 apr 2008
    10.680
    3.692
    113
    doorkloppen heeft geen zin.

    Klopfix of idd gelatine ... iets anders weet ik ook niet
     
  5. Gul83

    Gul83 Bekend lid

    22 apr 2010
    564
    27
    28
    Mascarpone doorheen. 40 gr voor elk 100 gr slagroom. Dan heb je aangevette slagroom en is ook stevig en blijft stevig.
     
  6. Lillith

    Lillith Bekend lid

    29 mrt 2010
    751
    0
    0
    Randstad
    Je kan in de supermarkt gewoon zakjes klopfix kopen om het te verstevigen.
     
  7. Saz667

    Saz667 Fanatiek lid

    24 nov 2008
    4.841
    177
    63
    idd klopfix of mascarpone. Niet te lang mixen, anders krijg je boter..
     
  8. Wardi

    Wardi Bekend lid

    6 mei 2008
    830
    0
    0
    Mama : )
    Far far away...
    Niet te lang inderdaad want dan heb je lege soesjes :)
     
  9. puzzelstukje

    puzzelstukje VIP lid

    13 mei 2010
    11.413
    2.718
    113
    en werkt heel goed:D
     

Deel Deze Pagina