Ow wat voel ik me dom... Ik wil kwarktaart gaan maken met zoonlief, maar nu is dat al zo lang geleden.. Ik moet boter laten smelten voor de bodem.. maar welke boter gebruik je daarvoor? Ik heb in huis... Smeerboter, Roomboter en bakboter
Roomboter En gooi die bodemkruimels weg en verpulver een pakje Digestive koekjes of een pak Bastogne koeken en maak daar de bodem van.. Mjammmieee!!
Roomboter! Hhhhmmmmmm het water loopt me in de mond! Enne nee niet de bodem weggooien! Dat is het lekkerste van de hele taart!!!! Welke kwarttaart ga je maken? Ik vind die met citroen echt zooooo lekker!!!
Jaaaa....Of chocoladekoekjes (bij een monchou taart met kersen mmmm). Overigens gebruik ik ook weleens plantaardige margarine ipv roomboter omdat ik niet zo weg ben van de roombotersmaak.
roomboter! Vind ik persoonlijk toch het allerlekkerst. Heb het ook wel eens gemaakt met margarine, maar nee. Volgens mij wordt de bodem dan ook steviger. (met roomboter) Mijn oma maakte vroeger trouwens kwarktaart met lange vingers als bodem.. hmmmmm was ook lekker, maar kan me niet herinneren hoe ze dat precies deed Edit: even flauw, maar margarine is geen boter; dus sowieso bedoelen ze op de verpakking: roomboter. Niet dat margarine niet kan hoor.
Dankjullie voor jullie reacties.. We hadden de aarbeienkwarktaart, uitgekozen door zoonlief.. die ging hem ook maken We hebben roomboter gebruikt voor de bodem, en gewoon de kruimelbodem die er bij zit... Verse aardbeitjes erbij... Heerlijk was ie