Hoi dames! Een klein vraagje; hoe maken jullie het vlees klaar voor je kindje? Normaal krijgt Alyna rul gehakt door haar hapje of anders vis, die kun je zo prakken. Maar zou ik ook niet een keer 'gewoon' een stukje vlees kunnen maken? Gewoon zachtjes bakken en dan in kleine stukjes? Of zal dat nog te moeilijk zijn? En hoe krijg ik het dan zo zacht mogelijk? Groetjes Lucia
Thanx Gup! Er waren nog geen antwoorden dus heb vleesje heel zachtjes gebakken en in hele kleine stukjes gesneden.Ging prima! Misschien wel handig om erbij te vermelden; ze is ruim 11 maanden.
ja die leeftijd was moeilijk inschatten Ik zou gewoon rustig beginnen met zachte vleesjes. Heeft ze al veel tandjes? Mijn dochter heeft laatst een stukje taaie karbonade weggekregen (van mn vader gekregen) en dat ging ook prima! Mijn dochter heeft overigens alle tanden en 4 kiezen.
Ze heeft 5 tandjes. Dit was geen karbonade, wel varken maar meer in de richting van het haasje, dus erg zacht! Ze heeft er echt van gesmuld!
Nou das mooi toch! Heb je al eens hele stukje vis geprobeerd? Daar kan mijn dochter erg warm voor lopen!
Nee nog niet...alleen fijngeprakt zeg maar. Maar ik ga het deze week nog een keer proberen! Thanx Guppie!