Hier zijn we begonnen met broccoli, daarna peentjes en daarna zoete aardappel. Ik stoomde het gewoon (ietsje langer dan normaal, zodat het lekker gaar en zacht was) liet het wat afkoelen en gaf het zo. Pureren heb ik nooit gedaan, dat vonden ze ook niet lekker (potjes weigerden ze), ze kregen gewoon stukken om vast te pakken en af te sabbelen of af te happen. Vooral broccoli is daar heel handig voor, dat heeft van nature al een handvat.
Dat is niet zo gek, want de potjes die je noemt zijn me een partij zoet! Door de worteltjes zit appelsapconcentraat en de bruine bonen met appel zijn eerder appelmoes met een verdwaalde bruine boon. Qua smaak zijn het allebei eerder fruithappen dan groentehappen volgens mij
Heb een potje bruine bonen met appeltjes bekeken, 50% appel, 25% bruine boon en dan nog wat water en ik geloof aardappel of rijst ter opvulling. Dat durven ze dan bruine boon te noemen! Broccoli was hier geen succes trouwens, bloemkool ook niet. Zoete aardappel heeft ze vandaag een flink bakje van op, was ook erg lekker!( Edit; had het gekookt en toen door de appelmoes-zeef gedaan. Beetje olijfolie erbij en smullen maar! )