Op 2e kerstdag kook ik en het voorgerecht is ham met meloen. Maar welke ham is nu het lekkerst bij meloen? Of is dat heel erg persoons gebonden? Tips graag! Groetjes Otje
in ieder geval een rauwe ham, maar het verschil in coburger, ardenner en parma zit 'm in het zoutgehalte en het vetgehalte (de italiaanse hammen hebben vaak zo'n dikke vetrand, maar zijn minder zout dan de duitse hammen). Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat inderdaad.
Ik wist niet eens dat er zoveel verschillende hamsoorten bestonden ... hahaha, nee... ik gebruik altijd parmaham. Groetjes, Josien
ik dacht dus parma maar nu weet ik het niet meer ben helemaal in de war gebracht nu eigenlijk vind ik dat je een meloen mee moet nemen naar de slager, en daar alle soorten maar eerst moet proeven 8)
wij adviseren onze klanten altijd coburger. Is het lekkerste Maar parma en serrano kan ook hoor is alleen sterker van smaak Liefs Lover