Wij hebben nieuwe pannen nodig en we kijken nou al een tijd naar pannen van le Creuset. Nou vroeg ik me af of het wel echt de moeite waard is. Zijn deze nou echt beter dan een voordeliger merk gietijzeren pannen? Ik ben echt benieuwd naar jullie ervaringen.
Ik heb zo'n groot rood geval van hun, ideaal! Het eten koelt niet aan, en hij is zo schoon. Daarnaast heb je, geloof ik, levenslang garantie. Ik heb onze braadpan ooit in de uitverkoop gekocht, dat scheelde €90, dus het kan komen om even te wachten.
Ik heb ze zelf niet, vind ze veel te duur, maar mijn zus haar pannen zijn iig wel flink verkleurd aan de binnenkant. Ze vindt ze ook niet zo ideaal alles vele zeggen dus denk dat het ook wel persoonlijk is of die pannen nou echt zo goed zijn.
Absoluut ja. Ik houd er van om vlees lang te laten sudderen en dat is zo fijn in die pan. We hebben een grote witte voor onze bruiloft gekregen. Ik ga hem zondag weer eens laten werken Zijn wel loei zwaar dus als je zwakke polsen hebt zou ik het niet doen!
We hebben meerdere pannen in meerdere kleuren. De pannen zijn ideaal en bij ons is er nog niet 1 verkleurd aan de binnenkant. Ik let er na elk gebruik op dat de binnenkant echt schoon is, gaat prima. We hebben 1 koekenpan met een witte buitenkant, deze verkleurd wel. De andere kleuren pannen niet. Hier worden ze gebruikt voor vlees, groente/aardappelen koken en oven gerechten. Aardappel/eitje/pannenkoeken bakken hebben we een andere pan voor, daar zijn de gekleurde pannen niet geschikt voor. Er bestaan gewoon “ijzeren” pannen van la creuset die hier wel geschikt voor zijn. Wij hebben al onze pannen in Bataviastad gekocht, scheelt behoorlijk in de prijs...
Ik heb er twee, een grote voor het lang laten sudderen van vlees. Die vind ik ideaal. Daarnaast een kleinere, die we als actie gratis bij de grote kregen. Deze gebruik ik om groente stomend klaar te maken. Het gaat beter met deze pan als met mijn andere ook niet goedkope pannen, maar nou niet zoveel beter om te zeggen dat ik de pan voor de volle prijs gekocht zou hebben. Ik zou gewoon een aanbieding afwachten en er dan één of twee kopen om te kijken of je het wat vindt.
Wij hebben de bakpannen de de braadpannen en een grillpan. Wij vinden ze elke cent waard. Ja ze zijn iets duurder, maar je doet er ook echt lang mee.
Hier ook super tevreden en geen probleem met verkleuring. We hebben ook le crueset ovenschalen, daar is er ooit eentje spontaan van doormidden gebroken (echt waar, hoorde opeens een knal uit een keukenkastjes en toen zat er een kaarsrechte barst in en bestond de schaal dus uit twee delen). Terug naar de winkel gegaan en we kregen meteen een nieuwe.
Ik heb een goedkopere braadpan en dat werkt dus NIET zo goed stoofvlees brand snel aan en word niet zo lekker zacht. Mijn schoonzus heeft een dure pan, en als die hetzelfde recept maakt is het echt veel zachter.
Wij hebben een enorme Creuset braadpan voor draadjesvlees en een Creuset koekenpan. Die laatste ook echt heel blij mee.
Wij hebben een grote braadpan en een grillpan en ik ben er echt superblij mee. Ik gebruik vooral de braadpan erg vaak en hij ziet er echt nog als nieuw uit. Koekenpannen hebben wij van DeBuyer, ook echt een aanrader.
Wij hebben zeer veel pannen uit de Les Forgees serie. We zijn er erg blij mee. Er bakt nauwelijk/niets aan en de pannen zijn zeer schoon te krijgen. Waar we met een tefalkoekenpan 2 a 3 jaar deden, hebben we er 1 die minstens 5 jaar oud is en nog steeds geen tekenen vertoont dat hij binnenkort aan vervanging toe is. De Bijenkorf heeft ze zo 1 a 2 keer per jaar in de aanbieding.
Ik heb mijn braadpannen van Staub. Ook een heel goed merk maar geen emaille aan de binnenkant. Dat is weer goed voor mij, ik ben te slordig voor emaille. Blus zonder na te denken vlees af koud water en dat vindt emaille niet zo lekker
Wij hebben een zwarte grote braadpan, zou hem echt niet meer willen missen! Verkleurd ook totaal niet, en als het wel zo was, maakte me dat niks uit.