welke kruiden staan er in jou keukenkastje?

Discussie in 'De lounge' gestart door nijntje1983, 19 apr 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.842
    3.630
    113
    Peper
    Zout
    Zeezout met groene kruiden
    Paprikapoeder
    Knoflookpoeder
    Kerriepoeder
    Chilikruiden
    Munt
    Oregano
    Tijm
    Rozemarijn
    Kaneel
    Italiaanse kruiden
    Aromat
    Aziatische kruiden
    Speculaaskruiden
    Ketjap
     
  2. wensmoeder

    wensmoeder Actief lid

    11 mrt 2013
    295
    0
    16
    - peper
    - zout
    - kaneel
    - itiliaanse kruiden
    - paprika
    - masala
    - gemberpoeder
    - komijn
    - kurkurma
    - safraan
    - ras el hanut
    - shoarma kruiden
    - dille

    En vast nog wel een paar.
    Maar deze gebruik ik het meest.

    Rozemarijn, munt, koriander, peterselie etc.. heb ik altijd vers.
     
  3. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Zout peper
    Knoflook
    Ui
    Bieslook
    Peterselie
    Basilicum
    Oregano
    Tijm
    Kip kruiden
    Vis kruiden
    Patat kruiden
    Tomaten kruiden
    Sudderlappen kruiden
    Kaneel
    Koekjes specerijen
    Sesamzaad
    Paprika


    En vast nog wel meer:p
     
  4. Linda86

    Linda86 VIP lid

    hier precies hetzelfde!
     
  5. Madera

    Madera Actief lid

    23 mrt 2013
    284
    0
    0
    Noord brabant
    zoveel dat ik t allemaal niet uit mn hoofd weet.

    maar een greep eruit:
    boemboe sate, peper (4 seizoenen), kaneel, kaneelstokjes, laurierblad, kipkruiden, gril kruiden, dille, basilicum, bieslook, oregano, gemalen komijn, gemberpoeder, chilipoeder, cayenne peper, paprika poeder pikant, paprikapoeder mild, knoflookvlokken, knoflookzout, chili con carne kruiden (zelf gemixt), cajun kruiden(ook zelf gemengd),munt, kruidnagels, nootmuskaat ,
    kerriepoeder, laos en verder weet ik het zo snel niet uit mn hoofd maar er staat nog veel meer in dat weet ik zeker: )
     
  6. Wijffie75

    Wijffie75 VIP lid

    26 jun 2009
    5.330
    0
    36
    Midden v/h land
    Ik doe met jou mee, ik heb peper, zout en gehaktkruiden, maar dat laatste gebruik ik voor alle soorten vlees :) Ik reageer heel slecht op gekruid eten, dus hou t allemaal heel basic :D
     
  7. Cygnet2

    Cygnet2 Niet meer actief

    Wat niet (nou.. kipkruiden, gehaktkruiden en dat soort dingen.. dat doe ik liever zelf.. veel te zout)

    Ik heb een kast vol net zoals verschillende oliën, azijnen, 6 verschillende soort mosterd. Basilicum en tijm staan hier in de vensterbank te groeien en ik haal meestal vers maar heb ook de gedroogde variant (just in case)
    We hebben ook 4 verschillende soorten knoflook in huis.. mmmmh zijn de kids gek op en Kerrie gaat hier het hardst. Zout gebruiken we heel weinig
     
  8. Peetje83

    Peetje83 Fanatiek lid

    29 jun 2011
    4.105
    2.597
    113
    Limburg
    Van wat ik zo uit mijn hoofd weet:
    Zout, peper, dille, oregano, 5spices, kerrie, paprikapoeder, laurierblaadjes,basilicum, peterselie, ketoembar, laos, djinten, djahe, kurkuma, trassi, kaneel en dan vergeet ik er vast nog een paar.
     

Deel Deze Pagina