Ik bedoelde de bakpannen en wok. Dat was ik vergeten erbij te zetten. De antiaanbak is een stuk beter geworden. Voor banketbakkers room ed heb ik nog Vivo van een ah actie. Die waren echt fijn. Er is een RVS pan van de IKEA (365+) onderweg. Ik ben benieuwd of dat wat is.
Ik krijg alles kapot...duur of goedkoop .... kijkt naar gesloopte Denham shirt van 60 euro wat ik voor de 2e keer aan heb...
Mijn schoonmoeder is hier het naaisetje...klinkt wel ranzig he Maar ik heb een magnetisch ding voor mijn iPhone, dat kan ik eens proberen! Gewoon benieuwd
Wij hebben demeyere pannen, het is een investering maar echt niet stuk te krijgen en volgens mij levenslange garantie. Je moet wel anders leren bakken in het begin anders zit alles vast gekoekt
Nou dat had ik dus met die Fissler, 160 euro voor een koekenpan en constant moest ik de boel losbikken!
De truc is dat je m eerst heeeel heet laat worden (als je er water opgooit moet dat meteen druppelvorming erop liggen) en dan ietsje lager en wat vet gebruiken...
Haha ik heb de eerste keren ook staan vloeken, nu bakken we er zonder probleem pannenkoeken en aardappeltjes in.
Wij zijn pasgeleden overgestapt op inductie. Mijn kookpannen waren al een jaar of 20 oud en op zich wel geschikt voor inductie, maar niet optimaal - dus die vervangen voor een set van Tefal. Twee van mijn koekenpannen bleken niet op inductie te kunnen, die ook vervangen voor Tefal. En verder hebben we ook een braadpan van Creuset - die gaat echt heel goed op inductie! En twee pannen van DeBuyer gaan ook echt heel goed Die van DeBuyer gebruik ik vooral voor het bakken van vlees, de Creuset als pan voor bv stoofvlees maar ook als grote hapjespan. De Tefal-pannen om vlot pannenkoeken, ei, hamburgers etc te bakken en als ‘medium’ hapjespan - dat zijn echt mijn ‘dagelijkse pannen’. Ik heb qua prijs een beetje de middenmoot gekozen, en goed opletten of ze op inductie kunnen - soms hebben ze van een lijn een specifieke inductie-versie. Met pannen van DeBuyer is het wel even wennen. Eerst inbranden, bij gebruik goed heet laten worden en dan vuur lager etc. Moet je een beetje handigheid in krijgen, dan zijn ze fantastisch. En inductie is ook weer even wennen, maar ik vind het heeeerlijk koken. Onze kookplaat heeft een en al flexibele zones, echt heel fijn koken, niet gebonden aan ‘grote braadpan linksachter, kleine pannetje rechtsvoor’ etc.
Ik ben blij met mijn AH hapjespan en koekenpan https://www.ah.nl/acties/pannen/overzicht Misschien staat ze nog wel nieuw op MP ofzo.
Wij hebben een nieuwe pannenset gekocht van tefal. De koekepannen hebben we bij de action vandaan, prima pannen. En de wok/hapjes pan komt van de ikea.
Ik heb alle koekenpannen de BK granite serie. Wok, hapjespan en de gietijzeren braadpan van de AH (laatste pannen actie). Heel tevreden.