Welke saus?

Discussie in 'De lounge' gestart door Elisje, 21 jun 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Elisje

    Elisje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    3.930
    933
    113
    Ik heb een varkenshaasje in een Szechuan marinade.
    Nu wil ik er een saus bij maken maar weet niet goed welke saus.

    Zelf vind ik het wel prima zo maar mijn man wil er dus saus bij. Het vlees zelf is al peperig genoeg dus liever niet voor de saus maar het moet er wel bij passen.
     
  2. Aagje90

    Aagje90 Bekend lid

    25 apr 2012
    911
    335
    63
    Vrouw
    champignonsaus!
     
  3. Boogy

    Boogy Bekend lid

    22 apr 2014
    678
    0
    16
    NULL
    NULL
    Nu heb ik trek in varkenshaas haha mmmm

    On topic: Szechuan saus / barbecue saus / stroganoff saus?
     
  4. Debaky

    Debaky VIP lid

    22 apr 2013
    10.348
    5.392
    113
    Champignonen room sausje. Hmmn
     
  5. Elisje

    Elisje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    3.930
    933
    113
    Zal champignonsaus worden dan. Was ook het eerste waar ik aan dacht maar dacht ik vraag het hier ook, misschien hebben jullie meer inspiratie dan ik :)

    Barbecuesaus is wel lekker maar ik weet niet of dat bij mijn man in de smaak gaat vallen aangezien er toch al heel wat smaak aan het vlees zit.
    Zelfde een beetje voor stroganoff. Wel heel lekker trouwens, we hebben vorige week nog kip stroganoff gegeten.

    Zoek dus eerder naar iets niet te kruidig/uitgesproken smaak voor de saus zodat de smaak van het vlees niet versterkt wordt.

    (maar moet wel nog eens barbecuesaus maken, is alweer veel te lang geleden)
     

Deel Deze Pagina