Ik zou dus wel een grote nemen omdat alles wat je over hebt kunt invriezen. Ik maak eens in de zoveel tijd een grote pot klaar an verschille de gerechten en daar eten we zeker 3 a 4 dagen van. Dus dezelfde avond eten we dat gerecht en de rest verdeel ik over bakjes en doe ik in de vriezer. Hier staat standaard pasta saus in de vriezer, paprikasoep en sinds kort ook curry.
Ohja en pinterest (kom ik weer aan met pinterest) Daar heb je ontzettend vee recepten en inspiratie voor de slowcooker. Mensen maken er zelfs hele appeltaarten of lasagna in.
Ik heb een Russell Hobbs 6 liter met timer, waarvan de pan ook op het gas kan om aan te braden. https://www.bol.com/nl/p/russell-hobbs-maxicook-searing-22750-56-slowcooker/9200000075592548/ Als die kapot gaat bestel ik dezelfde dag nog een nieuwe. Ook als he met 3 personen bent (wij met 5) zou ik voor een 5 of 6 liter gaan en lekker invriezen.