ik zag een leuke vacature bij de Albert Heijn voor de versafdeling bij brood vlees kaas, wie werkt er bij de Albert Heijn en hoe bevalt het?
Ik heb het gedaan op diezelfde afdeling. Ik vond het erg leuk werk. Hou er rekening mee dat je om 6.30 moet beginnen op deze afdeling.
Ik heb 3 jaar brood en slagerij gedaan bij een andere super. Vond het altijd gezellig en de maandag opstarten,dinsdag ( brooddag )en vrijdag ( drukste dag) van 6.00-8.00 altijd de heerlijkste uren. We sneden veel brood ( min. 200 stuks per dag) zelf dus stonden altijd met 2 op brood ' s ochtends , s middags vaak slagerij ook zelf gehakt draaien en speciale dingen maken. Ik ben eigenlijk nooit met tegenzin heen gegaan.
Mijn zoon van 16 werkt er naast zijn school. Hij heeft het er heel goed naar zijn zin en vindt het leuk werk. Of je plezier hebt in je werk is natuurlijk ook heel erg afhankelijk van de sfeer en je collega's.
Ik werk zelf niet op de broodafdeling, ik werk bij de kassa. Maar collega’s die bij de brood of deli afdeling werken vinden het wel leuk. Je moet inderdaad wel vroeg beginnen, maar dan ben je vaak ook vroeg klaar. Je kan altijd solliciteren en kijken hoe en wat.