Spoedde, kruidkoek vraag

Discussie in 'De lounge' gestart door Romy1979, 21 nov 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Romy1979

    Romy1979 Niet meer actief

    Hallo bakwonders :D

    Ik heb net een kruidkoek in tulband vorm gebakken gevuld met rozijnen en krenten en nu zit ik te denken om er poedersuiker over heen te strooien. Omdat dat zo mooi staat.

    Nu ben ik benieuwd: kan die combinatie wel of smaakt t dan nergens naar?

    Ik ga t namelijk niet zelf opeten hahaha....
     
  2. Miranda81

    Miranda81 Fanatiek lid

    22 jun 2012
    1.423
    125
    63
    Volgens mij moet dat toch wel kunnen? Ziet er idd dan lekker uit.

    Wel flauw hoor dat je zo'n lekkere tulband komt showen terwijl ik nog een uur moet wachten voordat wij gaan eten ;)
     
  3. TmvD

    TmvD Bekend lid

    10 jan 2013
    795
    1
    18
    NULL
    NULL
    Volgens mij moet dat gewoon kunnen ja
     
  4. pluk

    pluk VIP lid

    13 dec 2005
    16.246
    4.479
    113
    kan prima hoor, wat ik ook wel eens doe is de vorm eerst beboteren en daarna bepoederen met poedersuiker en dat smaakt prima
     
  5. Romy1979

    Romy1979 Niet meer actief

    Bedankt! Had 'm idd met poedersuiker bestrooid, zag er nog feestelijker uit
     
  6. Slinger

    Slinger Actief lid

    7 aug 2013
    188
    2
    18
    NULL
    NULL
    Dat ziet er heerlijk uit zeg! :D Heb je misschien een recept voor mij?
     

Deel Deze Pagina