spoedje, ben gehakt aan het braden maar was bruin... eetbaar nog?

Discussie in 'De lounge' gestart door muis26, 30 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    Haaaiii

    ik ga coush coush maken. maar had vandeweek een groot verpakking gehakt gekocht, was tot vandaag houdbaar, en in delen in diepvries zakjes in de koelkast gedaan, nu ik de laatste portie wil gebruiken is het helemaal bruin geworden. Op de verpakking stond dat het tot vandaag houdbaar was. Maar ik heb het natuurlijk uit de verpakking gehaald en in zakjes gedaan. is het nog wel eetbaar nu?

    hoop dat iemand het weet :(:(:(
     
  2. Eppo82

    Eppo82 VIP lid

    25 jun 2007
    15.230
    6.091
    113
    hoe ruikt het? :)
     
  3. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    het ruikt normaal :)
     
  4. lautjuhhh

    lautjuhhh Niet meer actief

    ruikt het nog goed? en als je eht niet vertrouwd dan niet doen.. volgens mij kan dat nog wel maar ik persoonlijkzou het weg gooien
     
  5. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    ja het ruikt nog prima...... het is alleen verbleekt... in de binnenkanten is het nog wel rood.... ik denk dat het gewoon door de zuurstof komt ofzo die erbij is gekomen want het stinkt niet.. maar dacht misschien heeft iemand een idee :D
     
  6. Eppo82

    Eppo82 VIP lid

    25 jun 2007
    15.230
    6.091
    113
    ja das gewoon de verkleuring. Zolang het nog goed ruikt, zou ik de gok wel wagen. Ruikt het zurig, zou ik het niet doen. Eet ze!
     
  7. missym

    missym VIP lid

    14 mei 2006
    7.750
    12
    38
    ik durf dat dan niet meer aan...
     
  8. Virginie83

    Virginie83 Fanatiek lid

    3 apr 2007
    2.581
    0
    0
    Secretaresse
    Bij Brussel (België)
    Mijn man zou het in ieder geval niet meer opeten! :D

    Die heeft een fobie als het over gehakt gaat!

    Maar ik denk dat als het niet stinkt, het wel oké is.
     
  9. Tese

    Tese Niet meer actief

    Idd als het nog goed ruikt is er niets aan de hand. Eetse!
     
  10. Springmuis

    Springmuis VIP lid

    19 aug 2008
    7.043
    0
    0
    Volgens mij is het dan nog wel goed hoor, ze voegen ook vaak iets toe om het vlees roder te laten kleuren (zodat het er lekkerder uitziet en dus makkelijker verkoopbaar)
     
  11. MMarianne

    MMarianne Niet meer actief

    Verkleurd heel snel tegenwoordig vind ik, zou ook op de geur afgaan :D
     
  12. BeingMommy

    BeingMommy Fanatiek lid

    19 dec 2009
    2.089
    0
    0
    Zou het niet doen, denk ik..
    Ben nogal panisch wat betreft vlees.
    Weggooien terwijl het nog okee is, vind ik ook ontzettend zonde.
    Daarom vries ik het in porties in, en haal ik eruit wat ik nodig heb.
    Maar goed daar heb je niets aan natuurlijk nu..
     
  13. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    bedankt voor de reacties!! :D voilgens mij is het nog gewoon goed :)
     

Deel Deze Pagina